středa 25. září 2019

Deskový výměník swep

SWEP nabízejí velmi širokou řadu kompaktních výměníků tepla, jejichž vynikající jednookruhový výkon přenosu tepla splňuje všechny požadavky trhů. Deskový výměník tepla typ B. Flexibilita zařízení typu B má vynikající volbu pro mnoho aplikací. V takovém prostředí se volí speciální provedení: výměník bez pájky či titanový výměník ( výměník titanium). V mnoha aplikacích lze projektovat na nižší teploty při vyšším průtoku. Tím se zachová výkon a agresivní účinek média se eliminuje.


Deskový výměník swep

Online výpočet výměníku tepla pro vytápění. Vložíte-li projektovaný výkon a teploty do formuláře, program orientačně spočítá potřebný počet desek pro zvolený model výměníku tepla. Klasický deskový pájený výměník pro širší rozsah výkonů. Vhodný i jako kondenzátor pro tepelná čerpadla, ale i pro páru či vzduch. Materiálem jejich desek je nerezová ocel AISI 3nebo ocel s vysokým obsahem molybdenu SMO 254.


Nový výměník SWEP má zejména tyto výhody: - Účinnější mezideskové kanály - Nižší zástavbová výška (odpovídá většině používaných kompresorů) - Díky. Nyní nově můžete zakoupit na našem e-shopu v kategorii deskové výměníky nebo podle značky, deskové výměníky renomované švédské značky SWEP. V “reálném světě” to znamená že výměníky SWEP objednané našimi zákazníky jsou jim dodány do pracovních dnů. Potřebujete-li deskový výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás.


Deskový výměník swep

Vaše zadání prokonzultujeme, výměník. SWEP vyrábí letované jednofázové výměníky, kondenzátory, výparníky ale také nejmenší rozebiratelné deskové výměníky MINEX. Hotjet používá v tepelných čerpadlech letované deskové výměníky švédské firmy SWEP. Tyto výměníky dodáváme, kromě jiného také pro: ohřev TUV, solární systémy a pasivní chlazení.


V nabídce níže naleznete kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV a nerezové zásobníky TUV pro široký okruh kotlů. Většinu zboží v nabídce máme skladem. Informace o speciálních rozměrech nebo jiných typech připojení obdržíte u obchodních zástupců společnosti SWEP.


Jsme specialisté na deskové výměníky tepla SWEP a ARES. Jedná se o kvalitní a levné výměníky tepla pro širokou škálu použití. Vypočteme optimální výměník tepla a navrhneme vhodný typ výměníku. Potřebujete-li výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás. Pokud jste hledali deskové výměníky SWEP , nalezntete je pod příslušným odkazem.


SWEP si vyhrazuje právo provádět změny bez předchozího upozornění. Koncepce BPHE Pájený deskový výměník tepla (BPHE) je vyroben jako svazek vlnitých desek s kanály a spojovacím materiálem mezi jednotlivými deskami. Popis: K prodeji kusy plně funkční deskový teplovodní značkový výměník vše na štítku.


Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče. Malé rozměry, připojení z nerezu, jednoduchá montáž, vhodné pro různé média. Náhradní díly pro plynové kotle e-shop.


Je vhodný pro agresivní média. Pro vytápění a chlazení. Rekuperační jednotky s deskovým výměníkem.


Je vyroben z tenkostěnných prolisovaných desek z kvalitní nerezové oceli a je pájen mědí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky