pátek 6. září 2019

Plnění klimatizace ceník

Plnění klimatizace ceník

Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním chybějícího množství chladiva u vozidla kterému v systému chybělo 100g chladiva. Servis klimatizace 550Kč. Doplnění oleje 10ml 0Kč.


Ceník a cena plnění klimatizace v autě. Aktuální cena plnění klimatizace. Při většim množství servisů klimatizací, pravidelným zákazníkům a klimatizací servisovaných před sezónou poskytujeme výrazné slevy.


Pro cenovou nabídku servisu klimatizace nás neváhejte kontaktovat. Nabízíme široké spektrum služeb, jejichž seznam spolu s cenami lze vidět na této stránce! Se zvyšujícími teplotami opět zaznamenáváme prudký růst zájmu o doplnění klimatizace. Pro většinu motoristů je ovšem novinkou, že celosvětový dodavatel chladiva klimatizací skokově zdražil všechna chladiva a dle dostupných údajů je bude dále zdražovat. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH!


Plnění klimatizace ceník

Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat. Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. Oprava klimatizace probíhá v nejkratším možném termínu. Veškeré úkony spojené s opravou klimatizace jsou prováděny odborným a vyškoleným personálem.


Na opravu klimatizace je vhodné se předem objednat. Kontaktujte nás - obratem zajistíme službu servis klimatizace Brno. Klimatizace standardem.


Plnění klimatizace ceník

Jak ukazuje naše tabulka pětadvaceti nejžádanějších modelů českého trhu za první pololetí letošního roku, od nižší střední třídy je jednodušší verze – manuální klimatizace – naprostou normou a bez ní si ani tu nejlevnější verzi nedovolí automobilky představit: viz v našem výběru Škoda Octavia, Ford Focus, Kia Cee’ Renault Mégane. Plnění klimatizace Praha 6. Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž systém zbavíme mechanických nečistot a vlhkosti. Následně provedeme důkladnou vakuaci, která slouží ke kontrole těsnosti a zbavení případných zbytků vlhkosti systému.


Nakonec doplníme olej, který je v systému rozptýlen v. Zajístíme kompletní vyčištění vašeho vozidla. Mytí karosérií, leštění povrchu. Renovace laku karoserie. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Specializovaný Hyundai servis autoopravna Praha 3. Opravujeme všechny modely Hyundai. Provádíme servisní a garanční prohlídky, opravy motorů, výměny oleje, opravy podvozků, geometrii, diagnostiku řídících jednotek, mechanické, klempířské i lakýrnické práce. Cena za hodinu mechanické práce.


Kontrola, čištění a plnění klimatizace. Ostatní- plnění klimatizace obsahuje tyto úkony: změření tlaku v okruhu, odsátí zbytku chladiva, zvážení váhy odsátého chladiva, tlaková zkouška okruhu, vakuování a plnění okruhu chladivem. Při plnění se do okruhu přidává i fluorescenční látka pro případnou detekci úniku chladiva. Péče o auto klimatizaci bývá často opomíjená do doby než klimatizace přestane fungovat. Pokud chladí, řidič se o klimatizaci nestará.


Chladicí médium R1bez našeho přičinění ze systému ubývá pomalu a účinnost klimatizace klesá postupně. Z tohoto důvodu nemusí řidič poznat, že. Jelikož se chladící systém přes zimu nevyužívá, vytvářejí se v něm roztoči a plísně. Nejideálnější doba pro kontrolu je před jarní sezonou, kdy se klimatizace začíná zvolna používat. Jelikož se ceny chladiva neustále mění, je obtížné správně nastavit cenu chladiva R134A.


Orientační cenu plnění , Vám řekne technik po zjištění modelu vozidla a množství chladiva ve voze. V ceně je chladivo,barvivo,olej,dezinfekční. Opravy klimatizace na stránkách Autoservis Depoross. Existují hned důvody proč zapínat klimatizaci. Nejenom, že se vyhneme zamlženým sklům ve vlhkých podzimních a zimních dnech, ale především tak zajistíme kompresoru klimatizace dlouholetý bezproblémový provoz.


Základní úkony servisu klimatizace. Za každý scházející gram náplně, včetně recyklace R134a bude účtováno 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky