středa 11. září 2019

Polar sporttester cz

Polar sporttester cz

Polar sporttestery, prodej a servis na jednom místě. Autorizovaný obcho e-shop a servis, POLARCZ. CZ je autorizovaný prodejce a servisní středisko POLAR.


Nabízí GPS hodinky, sporttestery a fitness náramky. Modelová řada Polar Vantage je špičkou ve svém oboru, která představuje kombinaci nejnovější sportovní technologie a lehkého designu. Nový sporttester v titanovém pouzdře, až 40hod tréninku se zapnutou GPS v plném módu, optické měření novým BIA OHR senzorem, barometrický výškoměr. Polar nabízí kvalitní výběr sportovních hodinek s GPS a měřičů tepové frekvence pro fitness, běhání, cyklistiku, kvalitní trénink a další indoorové či outdoorové pohybové aktivity.


Sporttestery Polar na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tento elegantní a vodotěsný sporttester vám umožní nepřetržitě sledovat výkon díky stálému sledování tepové frekvence, pokročilému sledování spánku a unikátní funkci Polar pro cvičení.


Sledování aktivity, analýzu pokroků a dosažení vyšších cílů vám zajistí. Slouží k měření tepové frekvence a udržování ideální hladiny tepu pro efektivní cvičení. Oba modely můžete získat jako dámské hodinky i. POLAR je největší soukromá televizní společnost v Moravskoslezském kraji. Provozuje regionální a městská televizní vysílání, vyrábí propagační a jiné videopořady a také poskytuje internetové služby.


Těží z více než 25ti let zkušeností, sdružuje více než profesionálů a specialistů a drží řadu ocenění z mezinárodních filmových festivalů. Polar V8je výjimečný sporttester s výjimečnou výbavou, výjimečnými funkcemi, výjimečným designem a výjimečnými možnostmi… pro výjimečné lidi, pro Vás! Díky integrovanému GPS a možnosti neustálé aktualizace firmware se jedná o skutečně nadčasového tréninkového parťáka. Už sporttestery POLAR střední kategorie dokáží monitorovat využití tuků jako zdroje energie a jednoduchým ukazatelem na displeji hodinek Vás informovat, zda se pohybujete v zóně maximálního využití tuků či nikoli.


Polar sporttester cz

Ve webové službě Polar Flow můžete sledovat dlouhodobé průměry a předpokládané časy běhu na km, km, půlmaratónu nebo maratónu. Na ovládání jsem si zvykla poměrně rychle, absence češtiny v hodinkách nijak nevadí (balení obsahuje dostačující návod v češtině). Mile mě překvapila velikost zobrazování údajů na displeji, při běhu jdou v pohodě přečíst. S měřením tepové frekvence na zápěstí, pokročilými běžeckými funkcemi a běžeckým programem Polar jsou Polar M4špičkovými hodinkami pro běžce, kteří chtějí více.


Obrázek není k dispozici. Provedení je shodné jako šedé, ovšem barva je plnočerná. Nejnovější běžecké hodinky Polar M4se zabudovaným snímačem tepové frekvence, GPS navigací a personalizovaným tréninkovým plánem jsou ideálním parťákem pro váš běh. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jiný sporttester využijete například při běhání a jiný při hraní golfu.


Polar sporttester cz

Primárním úkolem testerů je měřit tepovou frekvenci, což všechny také umí. Pokud jste tedy občasný běžec, postačí vám právě měření tepu, GPS a pohodlné, intuitivní ovládání. Počátečním impulsem byla touha po pochopení lidské fyziologie, s cílem zefektivnit a zvýšit výkon jedince spolu s ochranou jeho zdraví. OHje kompatibilní s vybranými hodinkami Polar s technologií Bluetooth smart (V80 M43 M40 M60 M46 V65 LOOP, LOOP II, A30 A36 A370) a s aplikací Polar Beat. Lze jej používat také s aplikacemi Polar Club, Polar GoFit a Polar Team.


Kromě toho je kompatibilní se zařízeními iOS a Androi která podporují standardní. Aby náš eshop fungoval a mohli jsme Vám neustále vylepšovat a zjednodušovat Váš nákup, používáme soubory cookies, některé z nich slouží například k udržení Vašeho zboží v košíku, některé k měření návštěvnosti a některé například k marketingu. A právě sporttester POLAR bude představovat toho správného rádce a tréninkové partnera, který Vám velice jedoduchým způsobem umožní dosáhnout vytoužených cílů.


Polar sporttester cz

Sledování denní aktivity sleduje vaši námahu v průběhu celého dne a při dlouhé neaktivitě vás dokonce upozorní pomocí vibrací. Velkou předností je optické snímání tepové frekvence přím ze zápěstí, tím. Převratná novinka s názvem Polar M40 měřící fyzickou aktivitu pomocí GPS hodin denně sedm dní v týdnu, je určena všem, kteří vedou aktivní život a tráví hodně času tréninkem venku.


Polar M4je na sporttester určený především pro běžce a milovníky aktivního životního stylu. Integrovaný přijímač GPS, optický snímač tepové frekvence s technologii LED diodových senzorů pro přesné měření tepu ze zápěstí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky