pátek 7. září 2018

Závěsné krby na biolíh

Biokrby vyrábíme i na míru. Závěsné krby představují oblíbený typ biokrbů. Jde o opravdu zajímavou možnost jak si pořídit krb. Volí ji stále více lidí. Krby na biolíh - závěsné.


Jejich obsluha a údržba je navíc jednoduchou záležitostí.

Vyberte si z naší široké nabídky, závěsné krby na biolíh dodáváme v několika provedeních. Většinu zboží máme skladem a nabídku pravidelně rozšiřujeme o nové typy. Rádi vám odborně poradíme. Co jsou krby na biolíh ? Tento typ topidla je ideálním řešením v případech, kdy instalace klasického krbu nebo kamen není možná. Existují krby nástěnné i stolní.


Stačí si tak vybrat, co je pro vás to pravé. Nástěnné, závěsné biokrby si najdou místo nejen v klasických prostorách.

Umístit je můžete i do těch méně klasických, třeba do koupelny. Druhy a umístění krbu na biolíh. Bio krby lze velmi snadno instalovat.


Nepotřebujete k tomu žádné povolení, kominíka ani žádného jiného specialistu. Za zhruba deset patnáct minut můžete krb na biolíh přenést z obýváku třeba do ložnice a pozorovat plameny z postele. Nebo si ho postavit na terasu či do zimní zahrady.


Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Veškeré objednávky je nutné uhradit předem (převodem na účet nebo kartou online).


Ať už máte postaveno z cihel, sádrokartonu, nebo bydlíte v paneláku, všude je možné nástěnné bio krby připevnit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Prodáváme kamna, krbová kamna, krby , krbové vložky, bio krby , sporáky, kouřovody, zahradní grily, příslušenství. Bezkomínové krby - biokrby na stěnu i volně stojící bio krby s ostěním.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V bytě dokáže navodit kouzelnou a také romantickou atmosféru nebo jednoduše řečeno pohled do plamene může být velice relaxační a uklidňující. Tyto Bio- krby Vám poskytnou nejen optické potěšení ze živého ohně, ale Váš domov doslova i proteplí.

Pro ty, co milují praskání dřeva a sálavé teplo, máme v naší nabídce také velký výběr krbových kamen a krbových vložek. U obou můžete volit mezi teplovzdušným nebo teplovodním výměníkem. This feature is not available right now.


Please try again later. Zpravidla se na výrobu těchto krbů používá kombinace lesklého nebo matného kovu a žáruvzdorného skla. Tvary jsou opravdu rozmanité, takže si každý zájemce může vybrat přesně takový, který odpovídá charakteru jeho interiéru. Rozměr: 110x13x54cm Pokud si chcete dopřát útulnou atmosféru domova prohřátou přírodním ohněm a přitom bydlíte v bytě či domě bez připojení na komín anebo pokud máte moderní interiér, kde chcete unikátní doplněk, pak bio krb je tím pravým.


Máte problémy s komínem a odvodem spalin z krbu či bydlíte v bytě, kam není možné komín instalovat vůbec? I vy můžete nyní okusit nezaměnitelnou atmosféru, kterou u vás doma vykouzlí otevřený. Naše bio krby znáte z Jak se staví sen !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky