pátek 21. září 2018

Topné žebříky korado

KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Montážní poloha je povolena pouze svislá s přívodním kabelem dole tj. Luxusní topné žebříky KORALUX. Naše topné žebříky KORALUX nabízí luxusní vzhle maximální komfort a vynikající tepelné výkony.


Otopná tělesa z této řady jsou vyváženou kombinací funkce a designu, a jsou nabízena v pěti produktových řadách, které beze zbytku pokryjí nároky všech cílových skupin. Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík.


Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Designová otopná tělesa s bočním připojením shora dolů nebo se spodním středovým připojením, otopné profily orientovány svisle. Trubková otopná tělesa ideální do malých koupelen nebo jako alternativní tělesa vhodná ke kombinaci s jiným druhem vytápění.


Topné žebříky korado

Nejoblíbenější trubková otopná tělesa s příznivým poměrem cena - výkon se spodním krajním připojením. Otopná tělesa nabízíme ve skvělém designu s rovným, kruhovým či chromovým profilem, najdete u nás i žádaný model na bázi elektrického přímotopu, a to za skvělé ceny. Vyhřátá koupelna je v chladných večerech oázou klidu a relaxace.


Koupelnové radiátory a žebříky pro všechny koupelny. Můžete si vybrat jaký výkon potřebujete. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena termoreaktivní prášková barva. Dále se zabýváme montážemi rozvodů topení, vody, kanalizace a plynu, montážemi, opravami a zkouškami vyhrazených plynových zařízení včetně revizí.


Výborně se hodí na sušení ručníků, které díky možnosti snadného rozložení rychle vysuší tkaninu a zároveň prohřejí celou vaši koupelnu. Otopné žebříky v koupelnách tedy zastávají funkci topení i sušáku. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí. Vezměte leštěnky a hadříky, protože chromované koupelnové radiátory už na Vás čekají. Jako doplňková kategorie pro většinu koupelnových radiátorů je zde kombinované vytápění, kde Vám nabídneme elektrické topné vložky, které z Vašich koupelnových radiátorů rázem vytvoří kombinované vytápění.


Specializujeme se na žebříky Sapho, P. Aktuálně nabízíme přes 1vertikálních a horizontálních modelů. Nabízíme modely klasické, vyloženě designové i retro modely. Elektrické koupelnové radiátory – žebříky jsou osazeny topnou tyčí a napuštěné nemrznoucím médiem. Elektrické žebříky jsou tedy vhodné pro použití jak do klasických koupelen, tak do chat nebo jiných prostor, kde během roku může klesnout teplota vzduchu k bodu mrazu. Klasické topné žebříky do koupelen mnoha rozměrů v tradičním provedení.


Nízké ceny a dobrá skladová dostupnost jsou důvody, proč nakoupit právě u nás. Použít je lze také v novostavbách, například v úsporných domech, kde není třeba řešit topení, ale občas je nutné si v koupelně přitopit. Elektrické, klasické i designové topné žebříky do koupelny.


Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Korado Koralux linear classic 450. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Designové radiátory Zehnder přináší do našich domovů teplo a pohodu a zároveň mohou být zajímavým doplňkem v interiéru. V koupelnách se často používají speciální koupelnové radiátory - tzv.


Všechny výše popsané typy radiátorů naleznete v našem širokém sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky