středa 12. září 2018

Potrubní ventilátor 100

Potrubní ventilátor 100

Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. Potrubní ventilátor malý Ø 1mm. Nabízíme kvalitní ventilátory od ověřených výrobců. Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů.


Potrubní ventilátor 100

Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz. Nejmenší potrubní ventilátor VKO 1z ABS plastu. Nízká spotřeba, ruční ovládání, vhodný do velmi malých prostor. Inovativní tichý ventilátor do potrubí pro odvod nebo přívod vzduchu. Trvalé nebo periodické odvětrání koupelen, sprch nebo WC a dalších užitkových prostor.


Kvalitní ventilátor s tichým chodem do potrubí o průměru 1mm. Vzhledem ke svým technickým parametrům je ventilátor určeny k použití pro kratší ventilační potrubí s nízkou tlakovou ztrátou, případně k odsávání přímo přes. Motor s oběžným kolem a svorkovnice jsou upevněny na tělo ventilátoru pomocí speciálních svorek se zámky, které zajišťují případnou snadnou demontáž. Díky svým technickým parametrům je určen pro odsávání v potrubních rozvodech do metrů.


Tento potrubní ventilátor je kompatibilní s veškerým kulatým potrubím o průměru 1mm v naší nabídce. Vents TT ventilátor do potrubí použití. Odhlučněný plastový potrubní ventilátor s doběhem. Levné dvojrychlostní potrubní ventilátory.


Užití: odvětrávání koupelny, kuchyně, provozovny, sklepů apod. Pro odvod i přívod vzduchu. Kuličková ložiska, poloha montáže je libovolná. Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla.


Potrubní ventilátor 100

Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Malý potrubní axiální ventilátor Silentub 1se instaluje přímo do potrubí nebo na stěnu s doplňkovým příslušenstvím. Tichý ventilátor Silentub je vhodný pro odvětrávání malých kanceláří, čekáren, toalet a podobných prostor. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Detailní popis produktu. Dvourychlostní plastový potrubní ventilátor. Hodnocení produktu: 1. Ventilátory jsou vhodné na připojení do potrubí s vyšší tlakovou ztrátou. Jedná se o průmyslový ventilátor s motorem osazeným radiálním oběžným kolem.


Krytí výrobku je IPX44. Prodáváme ventilátory do potrubí a příslušenství vhodné k ventilátorům do potrubí. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Ventilátor najde své uplatnění v prostorech s vysokou vlhkostí, jako jsou WC, kuchyně, kanceláře, skleníky, pěstírny apod. POUŽITÍ: VK ventilátory se používají pro přívodní a odtahové ventilační systémy komerčních, kancelářských a jiných prostor. Skladem Plastové in-lin. Axiální ventilátor potrubní je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor.


Jakými jsou kanceláře, koupelny, prodejny, kuchyně, toalety, spižírny atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky