čtvrtek 27. září 2018

Hakr relax 310

Hakr relax 310

Box Relax 3je vybaven centrálním zámkem a jednostraným otvíráním pomocí kovových mechanických vzpěr. Součástí boxu jsou popruhy k zajištění nákladu proti jeho pohybu v prostoru boxu. K upevnění boxu k nosiči slouží U-třmeny o šířce cm. Záruka na boxy Relax je roky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hakr Relax 3vélemények. Box se připevňuje pomoci křídlových matic a u-profilů. FILTHY STAIN EXTRACTION (SUPER DIRTY) 〡MECHANIC DAILY - FULL LENGTH INTERIOR DETAIL - Duration: 20:26.


Držák střešního boxu na zeď - SPACE PRO 6Kč. Možnost převozu lyží do délky 190cm, využijete jak pro běžky i sjezdovky. Vyroben z PS-UV = materiál odolný proti slunci, mrazu a povětrnostním vlivům.


Vzhledem k aktuální situaci jsou do odvolání uzavřeny všechny prodejny. Detailní popis produktu. Pojme až páry lyží nebo snowboardy. Box Relax 3Z je vybaven centrálním zámkem a jednostraným otvíráním pomocí kovových mechanických vzpěr. S centrálním zamykáním.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Název je odvozen od možnosti převozu lyží, nikoliv výdrže materiálu boxu. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Hakr relax 310

HAKR Relax 3literes tetőbox, síbox jobb oldalról nyitható. Box Relax 3je vybaven centrálním zámkem a jednostraným otvíráním pomocí kovových mechanických vzpěr. Krovni koferi za auto su odličan dodatak nosećem kapacitetu vašeg vozila.


Souhlasím Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Centrální zamykání, pružinové vzpěry. Přepravní kapacita: párů lyží nebo snowboardy.


Hakr relax 310

Jsem lyžař, chci menší box a hlavně levný. Kliknutím do obchodu jej navštívíte. Toto všechno splňuje tento box. Box zaměřený na co nejnižší možnou cenu.


Patří do nižší cenové hladiny, ale pokud ho využijete párkrát do roka, úplně postačí a svou práci odvede skvěle. Pravostranný systém otevírání umožňuje přístup do boxu pouze ze strany spolujezdce. Klíč nelze vyjmout ze zámku a nelze jím otočit, dokud nejsou všechny zamykací body ve správné pozici pro zamknutí.


Hakr relax 310

Компактни размери и ниско тегло. Товароносимост от кг. Икономична цена и чешко качество.


Tetőbox, túrabox, 3literes, zárható. Az áramvonalas külső csökkenti a légellenállást és a szélzajt, végső soron az autó fogyasztására is kedvező hatással van. Praktikus megoldás kisautók csomagterének bővítésére.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky