pátek 14. září 2018

Therm 24 kdzn

Therm 24 kdzn

Kondenzační kotel THERM KDZN je určen pro vytápění topného systému a ohřev vody v nepřímotopném externím zásobníku. Ohřev TV je zajištěn pomocí vestavěného trojcestného ventilu, který je součástí kotle. Kotel představuje zlatou střední cestu a zastupuje řadu OPTIMUM Condens. Nespornou výhodou tohoto řešení. The water is heated by a built-in three-way valve that is part of the boiler.


Therm 24 kdzn

The advantage of this method of heating water is a fast and convenient supply of hot water. The suspension condensation boiler THERM KDZN finalizes the successful series of boilers THERM 24. The boiler is determined for heating system warming and supply water warming in built-in tank. The KDCN is completed by the plate exchanger that ensures comfortable heating of DHW.


THERM KDZN boilers are fitted with a three-way valve that splits the water for heating and the heating system. On the front side of the boiler there are control elements and display (see “User Manual“ chapter). During January, one more boiler only for THERM KDN heating will be introduced. Nedidelis katilas THERM KDZN skirtas šildymo sistemai ir karšto vandens ruošimui išoriniame rezervuare. Karštas vanduo ruošiamas įmontuoto trieigio vožtuvo pagalba.


Therm 24 kdzn

Neginčijamas šio karšto vandens ruošimo privalumas yra greitas ir patogus vandens šildymas. Závěsný kondenzační kotel THERM KDZN uzavírá úspěšnou řadu kotlů THERM 24. Kotel je určen pro vytápění topného systému a ohřev užitkové vody ve vestavěném zásobníku.


THERM KDZN - plynový kondenzační kotel určeny pro vytápění topného systému a ohřev užitkové vody v externím zásobníku teplé vody. Pro vytápění kotel disponuje tepelným výkonem v rozmezí - 2kW. Kotle THERM mají zvýšený výkon na výrobu teplé vody a splňují tak vysoké nároky současných zákazníků. Varianta kotle THERM KDZ nabízí integrovaný trojcestný ventil a umožňuje tak krom topení i ohřev užitkové vody v nepřímotopném zásobníku TV.


Tento výrobek je registrovaný v Seznamu výrobků a technologií pro dotační programy Státního fondu životního prostředí ČR. Malý kotol THERM KDZN je určený pre vykurovanie a ohrev vody v extérnom nepriamo výhrevnom zásobníku. Ohrev teplej vody je zaistený pomocou vstavaného trojcestného ventilu, ktorý je súčasťou kotla. THERM KDN, KDZN , KDZN KDN, KDZN , KDCN, KDZN KDNS 2. Ovládací panel kotle Ovládací panel kotle je integrován do čelního krytu kotle, jednotlivé ovládací prvky tak jsou ideálně přístupné. Pro ohřev užitkové vody je vyhrazen maximální tepelný výkon až ,kW.


Kompaktní rozměry kotlové jednotky umožňují bezproblémové umístění v interiéru a díky nízké hlučnosti zařízení nebudete ničím rušeni. Model THERM KDZN je představitelem řady OPTIMUM Condens - videoreportáž. Společnost Thermona je českým výrobcem plynových a elektrických kotlů THERM. V současné době již není na trhu s plynovými kotli a elektrokotli jiná firma s ryze českou kapitálovou účastí. Miniaturní kotel THERM KDZN je určen pro vytápění topného systému a ohřev vody v nepřímotopném externím zásobníku.


Therm 24 kdzn

THERMONA THERM KDZN - kondenzační plynový kotel s úsporným čerpadlem, ErP. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle. Novinkový kotel THERM KDZN je určen pro vytápění topného systému a ohřev vody v nepřímotopném externím zásobníku. Závesný kondenzačný kotol THERM KDZN uzatvára úspešnú radu kotlov THERM 24.


Kotol je určený pre vykurovanie a ohrev úžitkovej vody v integrovanom zásobníku. Detailní popis produktu. Na topení je vyčleněn tepelný výkon - 2kW a maximální výkon pro ohřev teplé vody dosahuje ,kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky