pátek 7. září 2018

Trubicové solární kolektory

Trubicové solární kolektory

Velkou předností je také minimalizace zpětně vyzařovaného tepla. Trubicové sluneční kolektory využívají jako tepelnou izolaci vakuum, vytvořené mezi dvěma skleněnými trubicemi. Na vnitřní trubici je nanesena vysoce selektivní absorpční vrstva. Nabízíme trubicové vakuové solární kolektory pro ohřev vody.


Ploché kolektory jsou vzhledem ke své jednoduché konstrukci levnější než trubicové vakuové kolektory , ale jejich účinnost je oproti trubicovým kolektorům nižší, zejména při nízkých venkovních teplotách a snížené intenzitě slunečního záření. Vakuové solární kolektory jsou technicky novější konstrukce, ale pro naše klimatické podmínky nejsou příliš vhodné – paradoxně kvůli jejich největší výhodě. Tou je izolace vakuem, jenž při zimním provozu zabraňuje odtávání sněhu a zapříčiňuje, že kolektory nefungují a vzniklá námraza může skleněné trubice poničit.


Lze je použít i na podporu vytápění , takové použití je vhodné pro budovy s nízkoteplotním otopným systémem ( podlahové vytápění ). Tipy Rekuperace a větrání. Chcete v zimě větrat, ale nechcete plýtvat teplem? Trubicové kolektory Efektivně využité sluneční teplo – vysoce selektivní povrchově upravené absorbéry zachycují mimořádně velké množství sluneční energie a tak zajišťují vysokou účinnost.


Trubicové solární kolektory

Obzvláště účinná tepelná izolace je zaručena díky vakuu v trubicích. Jedná se o české certifikované výrobky, které jsme zařadili do naší nabídky, abychom Vám mohli nabídnout možnost co nejširšího výběru kolektorů. Vakuové trubicové solární kolektory společnosti Vermos s. SOLÁRNÍ KOLEKTORY OPC A OPC 15. Nová dimenze OPC - nová dimenze ve využívání termické solární energie AMK-SOLAC Systems AG, průkopník 360o absorpční techniky, objevil již před více než lety výhody prostorově tvarovaných absorbérů.


Trubicové vakuové panely pochází z větší části z číny a dalších asijských trhů. Na letošní rok až do odvolání jsme pro Vás připravili nabídku solárních paketů pro ohřev teplé vody za speciální výhodné ceny již od 44. Solární systémy – solární kolektory a komponenty. Vákuovo- trubicové kolektory firmy WESTECH SOLAR vlastnia certifikáty, ktoré poukazujú na ich kvalitu spracovania, dĺžku životnosti a dá sa na ne požiadať štátna dotácia.


Tu si môžete stiahnuť certifikáty potrebné na štátnu dotáciu: Solarkeymark certifikát. Performance_test certifikát. Pro středoevropské podmínky jsou tedy trubicové kolektory tou nejvhodnější variantou, která umožňuje téměř celoroční solární ohřev vody. Konstrukce solárního vakuového kolektoru v sobě kombinuje technologii plochého a trubicového kolektoru. Ohřev TUV pomocí solárního systému U PIPES.


Predávame a montujeme solárne vákuové- trubicové kolektory na ohrev vody a kúrenia. Hlavní výhodou systému s vakuovými kolektory je jejich vyšší účinnost v meziobdobí, kdy je nedostatečný sluneční svit a jsou nízké venkovní teploty. Kvalitní trubicové kolektory však stojí podstatně více než kvalitní ploché kolektory. Proto radíme většině zájemců aby zvolili raději ploché kolektory. Přesto Vám však v případě zájmu umíme navrhnout a dodat také solární soustavy sestavené z trubicových kolektorů.


Typy solárních termických soustav. Kolektory této řady jsou navrženy pro použití v Evropě a vynikají vysokou účinností díky novému třívrstvému selektivnímu povrchu. Vakuové kolektory jsou určeny pro nucené (s čerpadlem) či samotížné solární systémy (bez čerpadla) a to především pro celoroční ohřev užitkové vody, ohřev bazénů a přitápění.


Kolektory Thermomax vyráběné společností Kingspan SOLAR jsou evropským výrobkem osvědčeným v evropských klimatických podmínkách. Sluneční energie pro světlejší budoucnost Sluneční energie je zdarma, je čistá a bezpečná. Je ekologicky šetrná a neprodukuje žádný odpad. Junkers, značka společnosti Bosch Termotechnika, zdokonaluje svůj solární sortiment a představuje vakuové trubicové kolektory.


V nabídce jsou hned dva vakuové kolektory označené VK 140-a VK 280- které mimo ušlechtilého vzhledu nabízí také výjimečný výkon v poměru k ploše kolektoru. Některé vakuové trubicové kolektory jsou opatřeny zrcadlovým koncentrátorem, který dále zvyšuje jejich účinnost. Lípa, Nový Bor, Mimoň, Zákupy, Doksy, Staré Splavy, Cvikov, Liberec, Děčín, Ústí nad Labem, Mnichovo Hradiště, Mladá Boleslav a jejich a okolí. Investice do termické solární soustavy se vyplatí již za pár let.


Ve skutečnosti neexistují žádné náklady na zdroj energie. Aby bylo možné využívat sluneční energii, je nutné instalovat sluneční kolektory , které tyto paprsky zachycují. Za tímto účelem společnost Viessmann vyvinula trubicové a ploché kolektory Vitosol.


Trubicové solární kolektory

Nejčastěji jste hledali : fotovoltaika tepelná čerpadla cena solární kolektory fotovoltaické panely ceník ostrovní systém podpory a dotace solární panely na výrobu elektrické energie tepelná čerpadla Mastertherm vakuové solární kolektory solární panely 12V Regulus bojler s tepleným čerpadlem zapojení solárních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky