středa 5. září 2018

Stará litinová kamna

Krásná stará litinová dvířka - kamna - krb Inzerát byl odebran z oblíbených. Vojenská polní stanová kamna , celolitina, Inzerát byl odebran z oblíbených. Krbová kamna litinová Ingrid Ambra nová I. Nabízím starožitná litinová kamna Jotul. Jsou stará asi sto let,ale plně funkční. Palivo-dřevo, uhelné brikety a uhlí.


Stará litinová kamna

Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm. Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra. Poštovné dle tarifu pošty, odhaduji na 30- Kč.


Jak vyspravit stará ale stále funkční kamna ? Povrchová úprava šedé litiny. Celkový rozměr 58cm x 28cm. Stará litinová kamna značky Ferrum. Další starožitnosti jsou k vidění na antikprodej. Vhodné jako dekorace nebo pro sběratele.


Stará litinová kamna

Je na nich vidět časté používání. Renovace starých amerických kamen. Již více než let restaurujeme, prodáváme a zároveň také nakupujeme originální historická litinová kamna na tuhá paliva, krbová kamna a tzv. Specializujeme se na litinová kamna , litinové krbové vložky a litinová kamna s výměníkem.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Litinová kamna Vám dopravíme ZDARMA po celé ČR. Vykoupím stará kamna , sháním hned několik druhů. Sloupová litinová kamna s reliéfy 2) Sloupová kamna s ozdobami (litina, smalt) 3) Smaltovaná kamna s obrazci 4) Čtvercová litinová Musgraves, s originálním designem z litiny, nebo smaltu Prosím nabídněte s fotem, kontaktem a jen za rozumnou, nepřemrštěnou cenu. Prodám stará litinová kamna , stáří cca 1let.


Pro obyčejné lidi, řemeslníky, zemědělce byla taková kamna nedosažitelná. Kamna někdy totiž stála stejně jako dům. První kamna topily převážně v hradech, zámcích, kostelech a správních budovách. I ve sbírkách Umělecko.


Daruji stará litinová kamna. Stále dobře topí, ale na naši malou chatu a jednodenní pobyty topí až moc. Nutno si pro ně dojet do Zbořeného Kostelce u Týnce nad Sázavou. Na našem specializovaném eshopu najdete široký výběr všech druhů krbových kamen za výhodné ceny.


Stará litinová kamna

Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Veškeré litinové pláty zasíláme.


Italiana Camini GLORIA nebo velká ASIA. Litina je slitina železa a uhlíku. Vyberte si jednoduchá celolitinová kamna , masivní výkonná kamna , nebo kuchyňský sporák. Stůl na kulečník(Josef Hoffman Reichenberg). Starožitný příborník(komoda).


Mam aj TIG,ale zrovna nemam argon,tak som to chcel skusit elektrodou. Uz som natiahol jednu vrstvu a trocha to vybrusim a zavarim nahotovo,ale nejaka parada to neni. Neni to sice samy por,ale mohlo by to byt aj lepsie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky