pátek 28. září 2018

Solární ohřívač bazénu

Solární ohřívač bazénu

Nejen díky nenáročné obsluze, jednoduché montáži a skvělým výsledkům při ohřevu vody, ale zejména proto, že sluneční energie je zadarmo. Panely kolektorů pro solární ohřev bazénové vody jsou vyrobeny ze speciálně upraveného polymeru tak, že jsou odolné slunečnímu žáru, mrazu, oxidaci a bazénové chemii. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Působením slunečního záření se ohřívá voda v ohřevu a pomáhá tak zvyšovat teplotu vody v bazénu. Solární ohřev Vám prodlouží koupání v teplé vodě.


Solární ohřívač bazénu

Při koupání v bazénu oceníme příjemnou tepotu vody, aby zkrátka byla „tak akorát“. Pomoci si můžeme ekologickým solárním ohřevem. Jedná se o speciální solární panel určený přímo pro bazény, jak nadzemní, tak i zapuštěné.


The Worst Roofing Job Ever! This Tops Anything I have Seen in Years of Roofing - Duration: 7:11. S tímto solárním kolektorem na ohřev bazénu si ohřejete vodu v bazénu. Můžete kombinovat několik panelů.


Solární ohřívač bazénu

Skloubí v sobě totiž funkce - funkci solárního ohřevu a funkci domečku na pískovou filtraci. Deskový solární ohřev bazénu AKYSUN o šířce m, délkách od do metrů, s připojením pomocí gumových spojek mm (připojovací sada není součást balení). Malý hydraulický odpor kolektoru umožňuje použít kolektor v samotížných systémech, bez nutnosti použít čerpadlovou a řídící jednotku. Na absorbéru kolektoru je použit špičkový sel.


Elektrický ohřívač bazénové vody pro nadzemní bazény o výkonu 3kW. Nerezový elektrický průtokový oh. Ohřejte si vodu v bazénu doslova zadarmo. Je vhodný především k sezónnímu ohřevu vody v bazénu. Náš ohřívač pohlcuje tepelnou energii slunečních paprsků a předává ji vodě, která proudí panelem.


Prodej ohřívače realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Inovační solární ohřev bazénové vody pyramidový je určený pro nadzemní i zapuštěné bazény. Rozsah nárůstu teploty je možný v rozmezí až °C od vnější teploty. Ohřívač se snadno připojuje.


Díky využití sluneční energie nevyžaduje elektřinu. Vzhledem k faktu, že se prodeji tepelných výměníků věnujeme již řadu let, jsme schopni vám během krátké doby navrhnout a nadimenzovat výměník pro ohřev vašeho bazénu , který bude splňovat všechny vaše požadavky na bezproblémový a co nejekonomičtější provoz bazénu. Další variantou je elektrický ohřev bazénů. Plastové sluneční absorbéry vhodné především k sezónnímu ohřevu vody v bazénu. Detailní popis produktu.


Pomocí tohoto solárního ohřívače bazénů můžete bazén ohřívat jednoduchým a úsporným způsobem a zvýšit teplotu vody o přibližně až 5°C, v závislosti na velikosti bazénu a povětrnostních podmínkách. Panel Vám prodlouží koupací sezónu a zpříjemní koupaní v chladnějších dnech. Zapojení panelu do okruhu podle videonávodu zvládne každý a bez. Největší rozdíl mezi běžnými solárními plachtami a solární plachtou CorniSun je ten, že je průhledná, transparentní. Položíte ji bublinkami dolů na hladinu bazénu a vytvoříte tak solární panel přímo z Vašeho bazénu.


Slunce svítí přímo do vody až na dno a ohřev je tak mnohem. Voda, kterou pohání čerpadlo pískové filtrace projde filtračním zařízením, potom horkým solárním panelem a vrací se zpět do bazénu. Dle konkrétních požadavků Vám zdarma navrhneme solární systém na míru pro celoroční ohřev TUV, sezónní přitápění objektu či solární ohřev bazénu. Při nejběžnější variantě zapojení pro solární ohřev TUV se návratnost investice pohybuje již okolo 3-let.


Solární ohřívač bazénu

Tento solární panel pohlcuje sluneční paprsky, přeměňuje je na teplo a udržuje váš bazén příjemně teplý. Zvyšuje teplotu vody v bazénu až o stupňů. Když ohřívač nainstalujete, bude bazénová voda kolovat trubicemi solárního panelu, a vrátí se do bazénu příjemně teplá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky