pátek 7. září 2018

Chemické čištění bojlerů

Chemické čištění bojlerů zvyšuje jejich účinnost. Nejen naše zkušenosti říkají, že chemické čištění bojlerů (nejlépe samozřejmě pravidelné) zvyšuje zásadním způsobem účinnost bojleru. Pro vaši představu mm usazenin (inkrustace) snižuje účinnost bojleru o cca.


Námi používaná chemie je inertní vúči kovu, tj. Archiv Jedná se o chemické čištění a odstraňování vodního kamene z kotlů, tepelných lisů, chladičů, bojlerů , výměníků tepla, protiproudý ohřívačů, vyvíječů páry,. Jednoduchý návod na to jak vyčistit bojler s obrázkem řezu ohřívače vody Dražice. Opatrně odšroubujte celou přírubu (dávejte pozor na topnou a anodovou tyč, které jsou na přírubě), vyberte veškeré nečistoty a propláchněte.


Vodu s kalem vylívejte např. Pokud je vodní kámen měkký, měl by jít očistit proudem vody nebo. Provádíme mechanické a chemické čištění bojlerů a deskových výměníku průtokových ohřívačů od vodního kamene Čistíme také pevné usazeniny v rozvodech teplé užitkové vody , topných systémech způsobují kromě možné poruchovosti zařízení i velké energetické ztráty a při současných cenách energií i velké ztráty finanční. Přísné hygienické předpisy vyžadují čisté rozvody pitné vody zejména v provozech ubytování a hromadného stravování, školách nebo školkách a dalších. V rámci údržby objektů provedu čištění , konzervaci a desinfekci rozvodů pitné vody.


Mytí dílů motorů vysokotlakou myčkou. Výčet není samozřejmě kompletní, možnosti využití jsou stále širší. V nejasných případech je nejvhodnější obrátit se přímo na naši firmu, kde Vám rádi poskytneme potřebné informace. Na její čištění zásadně nelze použít činidla, která způsobují její korozi. Nejprve je nutné položit si otázku, co to je chemické čištění a jak se liší od procesu praní.


Proces praní je jedna nejstarších lidských činností, prováděná lidmi, od doby kdy objevili, že se nošením oděvy špiní a zjistili, že tato špína člověku škodí a navíc nepůsobí esteticky. Po odpojení se systém vypustí, propláchne vodou a proti původnímu směru média se čistí vhodným chemickým čističem. Toto zařízení slouží pro rychlejší a efektivnější odvápnění bazénové techniky, bojlerů , tepelných vyměníků (tenes atd.), chladících systémů, topných systémů a různých dalších.


Systém chemického čištění odstraní bez demotáže radiátorů veškeré druhy usazenin z vodních i topných soustav, rozvodu teplé užitkové vody, bojleru kotlů, deskových výměníků, jadů, protiproudových ohřevů a chladících systémů. Obnoví provozuschopnost a prodlouží životnost soustav. Vyčištění rozvodů ústředního topení je jednorázový úkon, který výrazně. Specializujeme se na chemické čištění vnitřních stěn povrchů různých typů zásobníkových nádrží – a to jak pro pitnou vodu, pro studenou a teplou užitkovou vodu, akumulační nádrže a kondenzátní nádrže. Chemickým čištěním bojlerů vody dochází k úspoře energie na ohřev.


Máte již za roky používání zanesené potrubí, a tak nemá požadovanou výkonost? Jak působí chemické čištění usazenin? Aplikací chemické lázně dochází k okamžitému rozpouštění pevných usazenin i kalů.


Ihned po ukončení chemického čištění , které odstraní inkrust na stěnách potrubí a zařízení, dochází k významnému zlepšení funkčnosti soustavy, ať už se jedná o rozvody teplé užitkové vody, chladicí či topné systémy. Celé čištění , odkalení se odehrává bez zátěže pro běžný provoz domu či bytu. V kotelně, v bytě u kotle, v činžáku ve sklepě se naši technici napojí na topný systém a odpad kam vypouštíme kaly, usazeniny a veškeré nečistoty ze systému. Díl se odmastí v kyselé lázni, zbaví se zbytků starý olejů, usazenin a to bez poškození a naleptání povrchu. Přípravek je určen k moření povrchů dílů, svárů a jejich okolí nerez austenitických ocelí.


Nanáší se odolnějším štětcem (máme v nabídce štětec pro moření šíři a 2) nebo speciálním postřikovacím zařízením na svár a jeho okolí nebo mořenou plochu. Bakterie Legionela, (Legionella Pneumophila) může způsobit dosti vážné onemocnění. Jsou známy i případy smrti. Toto onemocnění se projevuje téměřshodnými příznaky, které má zápal plic.


Většina lidí se legionelly nemusí výraznějí obávat, není pro ně vážnějším nebezpečí. Pokud má ale napadený jedinec sníženou imunitu, může nastat problém. Nabízíme tyto chemické produkty: čistící prostředky – přípravky na mytí nádobí , pro myčky nádobí, veškeré čistící prostředky pro provozy, hotely, restaurace aj.


WC, přípravky pro čištění koberců a čalounění, dezinfekce , dezinfekční prostředky, odmašťovače apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky