pátek 14. září 2018

Belaria sleva

V ceně je neomezené využití hotelové wellness zóny, klasická masáž, hra badmintonu a polopenze. Uživatel(ka) byl(a) s nabídkou velmi spokojen(a). Vše co potřebujete před nákupem vědět najdete na SlevyDnes. Perfektní hrací koutek i hala. Skvělé prostředí – krásná příroda, vzhledem k obrovským vedrům byl velkým přínosem venkovní i vnitřní bazén (kdykoliv přístupný) a neustále k dispozici, pro malého dostatek podnětů k řádění – hřiště, pískoviště, stezky pro odrážedlo, úžasné výlety – hrádek u nosu, ale i třeba stezka Dědictví.


Akční nabídka od Vykupto. Dnešní slevy ve městě Bellaria. Prohlédněte si akce na pobyty, dovolenou a ubytování. Vyberte si pobyt ve svém oblíbeném městě na Slevomolu.


Sleva na pobyt v Hradci nad Moravicí až. Užijte si rodinnou dovolenou v Holelu Belaria. Pro děti je zde připraven venkovní vyhřívaný bazén s mírně slanou vodou, badminton či stolní tenis a dětská herna. Vychutnejte si relaxaci v Hradci nad Moravicí, uprostřed kouzelné přírody, kde zažijete klid a pohodu bez starostí všedních dnů. Potřebujete přijít na jiné myšlenky a udělat něco pro své zdraví?


TV - přidala bych ještě jeden polštář pod hlavu! Wellness pobyt je zde právě pro Vás k načerpání nové energie. Až sleva každý den na zážitky, cestování, pobyty, zájezdy, zboží a služby.


Se stránkou SlevaDne ušetríte! Dopřejte si pohodovou dovolenou! Celá skupina, kteří jsme tento pobyt absolvovali, jsme byli velice spokojeni. Služby hotelu, ochotný a velmi milý personál, velice chutná strava a všechny výhody wellness pobytu byly nad míru opravdu luxusní. Naši spokojenost a tento.


Aktuálně od Cestuj s laskou. Konají se tu také vinné a pivní degustace nebo grilovací večery. V ceně máte polopenzi, která sestává z bufetových snídaní a jednochodových večeří, v nabídce je pak i balíček s tříchodovým menu, kdy ochutnáte sezónní speciality.


Investujte do svého zdraví a nechte se hýčkat na wellness pobytu. Belaria Nízký Jeseník včetně polopenze a wellness. Výhodné wellness pobyty pro dva nebo na jeden víkend najdete na Skrz.


Přečtěte si odpovědi na nejčastější dotazy ohledně soutěže. Nepřišel mi soutěžní e-mail. Nakupujte víkendové, relaxační i wellness pobyty ve vybraných místech a letoviscích s výraznými slevami. Vybrat si můžete z naší aktuální nabídky.


Poskytuje ideální zázemí pro rodiny s dětmi, svatby, ale i firemní akce. Ubytování je možné v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, v rodinných pokojích nebo apartmánech. Načerpejte energii během prodlouženého víkendového pobytu. Bellaria - Igea Marina leží severně od Rimini ve střední části Itálie - Emilia Romagna.


Jedná se o dvě propojená letoviska: Bellaria a Igea Marina, obě dvě nabízejí hotely a apartmány pro letní dovolenou u moře. Val di Fiemme - Levné lyžařské zájezdy od CK České kormidlo. Italské alpy, lyžařské středisko - brána Dolomit.


Hotely blízko sjezdovek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky