úterý 11. září 2018

Kočovné divadlo

Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Detské kočovné divadlo DRaK ako obstarávateľ vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky. Dětské kočovné divadýlko z Kyjova je parta nadšenců hrajících divadlo , zpívajících, muzicírujících a kočujících po jihovýchodní Moravě. DĚTSKÉ – divadlo hrají a zpívají děti.


Ostatním členům byste jistě tipovali o pár pátků víc, ale co si budeme povídat, i oni zůstávají dětmi. Jsme profesionální kočovné divadlo a tvůrci radosti.

Hrajeme vlastní i na míru šitý repertoár. Našim cílem je přinést zážitek všem milovníkům divadelního umění, vykouzlit úsměv na tváři, vyvolat vzpomínky, potěšit srdce! Loutkové divadlo Kozlík nabízí možnost hlídání malé skupinky dětí (cca dětí) formou školy v přírodě.


Dopoledne bychom věnovali učivu poskytnutém školou, úkolům v pracovních sešitech apod. Odpoledne budou zaměřená na divadelní tvorbu – učení s loutkami, výroba vlastních maňásků, práce s hlasem. Naše divadlo je tu pre všetkých milovníkov dobrej zábavy a umenia. Dobre zasmiať sa budete môcť na úspešných a overených komédiách a muzikáloch.


Doprajte si kultúrny zážitok, ktorý zaručene rozhýbe vaše bránice!

Okrem stálych predstavení si často pozývame aj Pražské divadlá a organizujeme koncerty. Divadlo koňa a motora (DKM) je známé hlavně pro svůj Projekt Maringotka, který spojuje snahu o oživení tradic kočovného divadla a divadelní akci se sociálním přesahem. Kromě Maringotky, která probíhá v letních měsících, funguje DKM i přes rok jako open-airové a pouliční divadlo : svá maringotková představení jako. Scéna je vhodná pro slavnosti, školy a školky.


Kočovné divadlo JEŽIBABA nabízí jedinečný zážitek pro malé diváky, kteří uvidí oživlá strašidla. Na vesnice a do měst ale zajížděly takzvané kočovné společnosti. Pro obyvatele to byla opravdu podívaná a velký zážitek. Podívat se šli všichni, od dětí až po dědečky a babičky. Detskékočovné divadlo DKD DRaK pre terénnu formu práce disponuje osobnýmimotorovými vozidlami.


V prípade potreby DKD DRaK pre terénnu formu prácezabezpečí krátkodobý prenájom priestorov v blízkosti miesta pobytuklienta. Snažíme se udržovat informace u každého divadla aktuální, zejména u divadel, která jsou našimi partnery. Ale je možné, že jsme na něco zapomněli nebo nějakou změnu či novinku přehlédli, a proto budeme rádi, když nás na takovou skutečnost upozorníte. Vytvořeno službou Webnode. Ač na premiéře v Divadle DISK ještě nebylo úplně všechno vychytáno, udržuje si soubor, zejména po hudební stránce, na amatérské - a nejen na ně!


Vítá Vás Válkovo kočovné divadlo Jsme amatérský divadelní soubor Válkovo kočovné divadlo Praha. Naše hry jsou situovány do doby J. Tehdejší způsob života kočovných herců nám natolik učaroval, že jsme si přes mnohá úskalí postavili repliku historického kočovného vozu.

Milí přátelé, nadchází nám další sezóna loutkohereckého souboru spolku ekologická organizace PagoPago. Mimo již stabilního repertoáru her s tematikou trvale udržitelného rozvoje Muž, který sází stromy, Skřítek. Rukopis jeho autorských inscenací se vyznačuje originální hudbou, promyšlenými texty a. V súčasnosti sa v predstaveniach strieda niekoľko profesionálnych hercov a herečiek.


Tento priestor sa nachádza na Tatranskej 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky