úterý 24. října 2017

Nezávislé topení do auta montáž

Nezávislé topení do auta montáž

Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Bez ohledu na to, jak velký máte vůz, nabízí společnost Webasto to správné nezávislé topení pro dodatečnou montáž.


Nezávislé topení a klimatizace do auta Eberspächer a Webasto Vítejte v internetovém obchodu neztop. V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu. Dodatečnou montáží a servisem přídavných nezávislých topení světoznámých výrobců EBERSPÄCHER, ATESO, WEBASTO se zabývá profesionální firma TOP SERVIS – Holan s. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy.


Montáž se provádí v odborném servisu. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Zde naleznete náš veškerý sortiment co se topení týče. Naše nezávislé topení můžete nainstalovat jak do garáže, karavanu nebo obytné dodávky, tak do garáže.


Pokud by se ale jednalo o montáž do vozidla Kia Ceed 2. CRDi, bylo by to již na zváženou, protože bychom potřebovali jehlu paliva, která rovněž není součástí univerzální sady. K topení připojíme kabelový svazek a namontujeme ho do držáku. Napojíme topení do chladící soustavy vozidla. Pro lepší přístup demontujeme.


Topné těleso, ve kterém se spaluje rozprášené palivo, je integrováno do chladicího okruhu motoru, kde ohřívá chladicí kapalinu a zároveň vy­užívá ventilátor pro vhánění ohřátého vzduchu do kabiny. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima!


Nezávislé topení do auta montáž

Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Topení do auta s ventilátorem 12V, 150W, GEKO. Podívejte se jak funguje nezávislé topení Eberspaecher v automobilu.


V zimě jeho přednosti ocení každý motorista. Předehřátý motor navíc prodlužuje životnost. V následující recenzi se dozvíte, které topení do auta bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Nebo být v horkém dni přivítáni svěžím, čerstvým vzduchem, ovívajícím interiér díky funkci větrání? Typicky jde o šoféry starých Volkswagenů Brouk nebo třeba i osobních tatrovek.


Nezávislé topení do auta montáž

Ahoj klubáci, tak je to tady o tomto víkendu proběhne montáž nezávislého topení , snad mám vše potřebné. Nebylo to vůbec jednohuché a už teď vím, že kdybych věděl co vše budu muset sehnat a za jaký peníze, tak do toho znova nejdu (pozor, tohle říkám vždy, než přijde další výzva) Ale pokud se do toho pustíte, tak jako já, tak Vám budu držet pěsti a pokusím. K čemu je dobré ono nezávislé topení do automobilu? Během používání výrazně šetří motor a zvyšuje komfort. Snáze se také ovládá, protože většinou jde nastavovat dálkovým ovladačem nebo přes mobilní aplikaci.


Jeho malé rozšíření má na svědomí vyšší příplatková cena. Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky