úterý 10. října 2017

Ovládání topení fabia

Unsubscribe from Jan Jeník? Dodáváme nejširší sortiment náhradních dílů pro vozy. Stejna situace nastava v zime kdy je treba hrat. Ovládání topení FELICIA EU pro Škoda FABIA. Podrobný popis ovládání topení , větrání a klimatizace je uveden v návodu k.

Demontáž a montáž ovládání topení. Zdravím, mám problém s fabii mpi kw. Sednu do auta, dám topení na plno a po. Středový panel ovládání topení na jedničkovou Škodu Fabii. Mám již dlouho Fabii I RS.


V zimě mi začalo zlobit topení. Otočný ovladač na minimu = auto netopí vůbec. Fabia autodíly na škoda fábia,.

Jakékoliv pootočení k trochu vyšší teplotě = auto topí na maximum. Bohužel servisák zjistil, že ovládání topení je u RS jaksi neobvyklé, je to sice manuální klimatizace, ale ovládání je elektrické, ne lankem. Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Bez ohledu na to, jak velký máte vůz, nabízí společnost Webasto to správné nezávislé topení pro dodatečnou montáž.


Climatronicu Odkládací schránky na straně spolujezdce Airbag spolujezdce 1Vypínač airbagu spolujezdce 1Spínače podle výbavy: › odjištění víka zavazadlového prostoru › hlídání vnitřního prostoru Pojistkový box v přístrojové. TDI RS SKODA FABIA I (6Y2) - topení a klimatizace. Vše funkční, odzkoušené. Prodám středový panel ovládání topení na Škoda Fabia. Osvětlení, spínače i otočné kolíky panelu v pořádku.


Prodám topení interiéru včetně výměníku na Škoda fabia. Součástí topení NENÍ el. Topení s klimatizací prodávám včetně čidel výdechů a čidla výměníku. Posílám také službou PPL po celé ČR a SR ( kromě velkých, těžkých a neskladných balíků ). Jako výbava je klimatronik, takže tam to bude ještě s modulem pro ovládání větráku. Získejte super slevy pro pravidelné odběratele!


Osobní převzetí je možné na Praze Chodov nebo Kbely.

Pasuje na všechny uvedené modely. Záruka 14dní na vyzkoušení. Pro ujasnění, zda-li Vám bude pasovat mne kontaktujte. Dotazy prosím na e-mail, nebo na tel. Produkcia tepla je teda logicky menšia.


Případné další dotazy prosím na e-mail, nebo na tel. Auto - Ovladani topeni bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky