pondělí 23. října 2017

Krby plzen

Naše firma zakoupila nový program k navrhování krbů a kamen Palette CAD8. Tento program slouží jako špičkový nástroj pro prezentaci díla. Stavíme kachlová kamna, sporáky, krby teplovzdušné, akumulační, s teplovodním výměníkem, krby štukové, z pískovce.


Víme, jak důležité je teplo domova. Naše krby hřejí nejen do celého domu, ale i na srdci. Je za nimi poctivá ruční práce, která nás spojuje už let. A díky ní můžete trávit rodinné večery při vůni a praskání hořícího dřeva v pohodlí svého domova. Bude skoro jasno až polojasno.


Denní teploty až 15°C. Noční teploty až -1°C. Provádíme návrhy, výrobu a montáž kamen a krbů s akcentem na použití přírodního kamene.


Důraz klademe na sálavé stavby (kachlová kamna, sálavé akumulační krby ) pro jejich jedinečné tepelné vlastnosti. Přímo na prodejně si můžete. Snažíme se, aby jste na našem webu WWW. CZ nalezli širokou nabídku kvalitních výrobků a také informace o topení, ohřevu vody, grilování a další.


Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Montujeme kamna krby , stavíme komíny a těšíme na vás na prodejně.


Krby plzen

Prodáváme kamna, krby , komíny, sporáky, mřížky, čističe,atd. Dodržujeme veškerá hygienická pravidla a nařízení vlády, usmíváme se na vás, neprskáme a prosíme, dodržujete na prodejně rozestupy m. Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. ENEKO - KRBY – Zahradní krby , grily a krbové doplňky Na vaší zahradě vám bude chutnat.


Nechte na sebe dýchnout teplo a pohodu, které mohou vytvořit pouze zahradní krby. Naše společnost vyrábí zahradní grily, krby i krbové doplňky, které svou cenou i snadnou montáží nadchnou každého kutila či zahrádkáře. Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku. Plzeň, Jižní Předměstí. V prodejní síti společnosti Ptáček-Velkoobcho a. Vše přehledně zpracováno naleznete v našem katalogu krbů a kamen.


Krby plzen

Jsme vyučení v oboru kamnář a kominík. Nabízíme své služby po celé České republice. Zabýváme se stavbou a prodejem krbů a krbových kamen v Plzni. V naší nabídce naleznete široký sortiment moderních.


Vybrat si můžete následující bio krby : stolní bio krby , nástěnné bio krby , volně stojící bio krby a unikátní bio krby zavěšené v prostoru. Bio krby - kompletní nabídka. Věříme, že si vyberete.


Krby plzen

Pokud budete potřebovat pomoct s výběrem, neváhejte nás kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky