pondělí 16. října 2017

Hakr magic line 350

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. FILTHY STAIN EXTRACTION (SUPER DIRTY) 〡MECHANIC DAILY - FULL LENGTH INTERIOR DETAIL - Duration: 20:26. Doporučujeme boxy v lakovaném provedení disponují kvalitnějším ABS plastem víka - které je tak mnohem tužší, nekroutí se a box má tak delší životnost. Střešní box, rakev hakr magic Line 3Objem 350l. Strešné boxy Hakr predstavujú ideálny pomer medzi nízkou cenou, dobrou kvalitou, pekným dizajnom a praktickými vlastnosťami.


Hakr magic line 350

Hakr Magic line 3od 15€ - Heureka. K dispozícii máme pre Vás celoročne viac ako 5kusov strešných boxov okamžite skladom. Praktický strešný box v priaznivej cene v dlhšom rozmere. HAKR Magic Line 3- střešní box s objemem 3litrů a délce 2cm.


Je vybaven velmi praktickým tříbodovým centrálním zamykáním a popruhy pro uchycení nákladu. Box s revolučními rozměry, centrální zámek, lze převážet lyže do délky 205cm. Box Magic Line 3černý lesklý je praktický box, který Vám umožní přepravu lyží a ostatních předmětů. Boxy Magic Line 3jsou vybaveny centrálním třibodovým zámkem a jednostraným otevíráním pomocí kovových mechanických vzpěr. Součástí boxu jsou popruhy k zajištění nákladu proti jeho pohybu v prostoru boxu.


Hakr magic line 350

K upevnění boxu k nosiči slouží U-třmeny o šířce cm. Záruka na boxy Magic Line je roky. Boxy můžete třídit podle parametrů: délka boxu, maximální délka lyží, objem, otevírání, počet lyží nebo snowboardů, výrobce.


Pro třídění klikněte na modré tlačítko PARAMETRY. Utazásai alkalmával pakoljon kényelmesen. A HAKR Future Line 3forradalmi méretű, 3liter térfogatú és kg teherbírású tetőboxba minden belefér, amire szüksége lehet. Součástí autoboxu jsou popruhy k zajištění nákladu proti jeho pohybu v prostoru boxu.


Nabízí vynikající poměr kvality a ceny. Je určený jak na zimní tak na letní provoz. Olcsó MagicLine3Tetőboxok árak, akciók. Pojme až párů lyží nebo snowboardy.


Vytvorte si vo vozidle väčšie pohodlie a lyže či snowboard umiestnite do strešného boxu. Díky své délce je to však ideální box pro běžky a dlouhé lyže! Cestovanie sa tak stane nielen pohodlnejším, ale i bezpečnejším.


Hakr magic line 350

Hakr střešní box Magic Line 3, šedý lesk. Disponuje montážním systémem U-profil, centrálním 3-bodovým zámkem a pojme párů lyží, nebo snowboardy. Zvětšení zavazadlového prostoru auta za nejnižší cenu. V boxu Magic Line 3černý přepravíte až párů lyží nebo snowboardů do délky 170cm. Box je vybaven kovovými podélnými.


Box Magic line 3černý lesklý je praktický box, který Vám umožní přepravu lyží a ostatních předmětů. Boxy Magic line 3jsou vybaveny centrálním třibodovým zámkem a jednostraným otvíráním pomocí mechanických vzpěr. Autobox pro letní i zimní využití. Otevírání pravostranné.


Zamykání pomocí jednozámkového centrálního tříbodového systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky