čtvrtek 5. října 2017

Zásuvka 380v starý typ

Nevím zda se ještě mohou používat. Predám zásuvky na 380V , starší typ , vhodný aj ako náhradný diel, viď. PCE zásuvka 16A, 220V 3a13-přímá IP( starý typ ). K rozvaděči je kabel se zástrčkou a rovněž tak výstup na zásuvku rozvaděče je.


Redukce zasuvky zapalovače ze starého typu na nový typ. Sestavu je možné rozebrat a použít. Velké Británii již nepoužívá. Větší, zemnicí kolík má průměr mm, dva menší kolíky průměr mm. Vzdálenost kolíků od sebe je cca mm (trojúhelník tvořený kolíky není zcela rovnostranný).


Typ M je dimenzován na. Retro zásuvka MEZ 25A 380V. Kup teď Kč s dopravou 1Kč. STARÉ ZÁSUVKY NA 3VOLTŮ.


Potrebuju onu zastrcku na 380V Zastrcka 3(Stara placata, cerna kolikova, keramcka) Vyrabi se to jeste vubec? Udajne uz ne ale prece nebudu predelavat vsechny zasuvky na ty nove kulate. Dům a zahrada - Zasuvka a bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V 80tých letech jsem používal delší dobu míchačku domácí výroby. Připoje ní přes šedivé,kovové ,oválné zásuvky s porcelánovým vnitřkem. Proud ové chrániče se běžně neosazovaly. Pr oto jsem do kostry míchačky vyvrtal otvor,vyřízl závit a přišrouboval oko s nalisovaným lanem. Druhý konec lana jsem spojil na tyč zaraženou do země.


Okolí tyče jsem čas od času. Potřebuju však i tu novějš. Specializovaný e-shop na zásuvky 380V. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


M - typ M je obdobou typu D. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Fázový (L) vodič je nejčastěji hnědý (může být i černý, nebo šedý), střední („nulový“, „nulák“) vodič je světle modrý a ochranný vodič (PE) je zelený a žlutý. Zbehlí cestovatelia vedia veľmi dobre, že existujú rôzne elektrické zásuvky a zástrčky. Naopak novopečení cestovatelia možno o niečom takom ani nepočuli a na to, že zástrčky nesedia do zásuviek prídu až vtedy, keď sa pokúsia zapojiť nejakú elektroniku prinesenú z domoviny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V v okrese Brno-venkov, cena 120Kč, od Josef Štourač na Sbazar.


V 32A najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento kompaktný adaptér má pozlátené konektory.


Tato zásuvka je určena pro starší přístroje, které mají starou koncovku PAL. Zásuvka starý typ PAL 12V. Adaptér umožňující napájet či nabíj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky