středa 25. října 2017

Dotace na zateplení rodinného domu

Dotace na zateplení rodinného domu

Dotace se vztahuje pouze na budovy, u nichž byla podána žádost o stavební povolení (či ohlášení stavby) před 1. Platíte až po schválení. Dotace z programu Nová zelená úsporám na zateplení domu Projekt financovaný z prodeje emisních povolenek úspěšně běží již několikátým rokem a zaštituje jej ministerstvo životního prostředí, které si klade za cíl pomoci žadatelům s ušetřením zbytečných výdajů na energiích. Víme, že zateplení rodinného domu je finančně náročné a návratnost investice trvá několik let.


S penězi ze státních dotačních fondů (Nová Zelená úsporám, Panel, IROP) ušetříte i polovinu nákladů, jenže – pravidla pro získání dotací nejsou jednoduchá, prokousat se administrativou je práce na desítky hodin. Dotace Nová zelená úsporám na zateplení domu umíme zařídit se 1 jistotou proplacení peněz. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. Dotace na zateplení jsou poskytovány majitelům rodinných domů. V rámci oblasti s názvem Snižování energetické náročnosti… Více informací Rekonstrukce domu do pasivního standardu.


Chystáte se na rekonstrukci rodinného domu ? Proč z něj… Více informací. Ako získať príspevok na zateplenie domu ? Zistite, ako fungujú dotácie na zateplenie rodinného domu a pripravte si žiadosť o dotáciu na zatepľovanie. V současné době přijímáme objednávky na vyhotovení odborných posudků (Odborný posudek – Projektová dokumentace, Energetické hodnocení, Průkaz energetické náročnosti budovy, atd.), včetně kompletní přípravy žádosti o dotace – pro dotační program „Nová zelená úsporám – 3. Uvažovali jste o zateplení rodinného domu a máte zájem o bezplatné poradenství v této oblasti.


Vyšleme za vámi jednoho z našich obchodně-technických zástupců, který s vámi probere konkrétní možnosti vaší nemovitosti a doporučí vhodné řešení. Podmínkou je snížení spotřeby energie alespoň o. Peníze lze získat třeba na výměnu oken a dveří či na částečné zateplení. Dotace jsou poskytovány na zateplení budov – zateplení domu , výměnou oken a dveří, zateplením obvodových stěn, střechy, stropu či podlahy.


Podle dosažených energetických parametrů budovy po provedení úsporných opatření lze dosáhnout na čtyři podoblasti podpory: A. Na celkové zateplení rodinného domku či bytového domu se dá získat dotace , která pokryje až procent nákladů. Komplexním zateplením budovy je ale potřeba dosáhnout toho, aby se razantně snížily náklady na vytápění. Vyřizujeme dotace z program Nová Zelená úsporám na rekonstrukci rodinného domu na klíč. Vyřizování provádíme v Moravskoslezském kraji.


Dotace na zateplení rodinného domu

Konzultace a výpočet výše dotace na Vaše. Obraťte se na nás s žádostí o dotaci na zateplení nebo výstavbu nového rodinného domu a nepropásněte šanci ušetřit díky tomu třeba na pořádnou dovolenou! Kontaktujte profesionály - za získání dotace 1 ručíme.


Individuální přístup a kvalitní servis. Slyšeli jste o dotacích na zateplení rodinných a bytových domů ? Máte v plánu rekonstrukci domu se zateplením ? Plánujete zateplení fasády, střechy nebo. Získejte dotace na zateplení. Program Ministerstva životního prostředí je zaměřen na úspory energie a na obnovitelné zdroje energie v rodinných domech.


Maximální výše kotlíkové dotace závisí na druhu instalovaného tepelného zdroje. Posoudíme možnosti získání dotace pro Váš rodinný dům. Zpracujeme kompletní projekt a energetický výpočet, nachystáme podklady k podání žádosti včetně její registrace.


Po schválení dotace se postaráme o kompletní realizaci stavebních prací zateplení domu a dodání zprávy stavebního dozoru. Samotné žádosti by měl vždy předcházet rozpočet , na jakou část investice má vlastník naspořeno a kolik si musí případně půjčit. Co dalšího spolu s výstavbou rodinného domu podpoříme.


Dotace na zateplení rodinného domu

Praha - Program Nová zelená úsporám (NZÚ) nově nabídne dotace v maximální výši 5tisíc korun na úsporné rekonstrukce domů uskutečněné svépomocí. Zájemci mohou příspěvek získat od 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky