středa 18. října 2017

Menu litovel

Aktuální polední menu , kontaktní údaje a otevírací doba. Find on the map and call to book a table. The restaurant earned 4. Be ready to pay CZK 1- 3for a meal.


Podívejte se, co dnes vaří PENZION SOBÁČOV dobrého. V pracovních dnech podáváme denní menu dle aktuální nabídky.

Provozujeme restauraci s kapacitou hostů, letní terasou pro hostů a salónek pro 25. See photo from visitors to Kebab house. Hotel restaurant is open from 11AM to 2PM.


We offer a variety of traditional Czech dishes. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Stylová restaurace v centru města. Vynikající kuchyně, obědové menu.


Příjemné prostředí, krb, v letních měsících zahrádka. Czech goulash requires a light beer with strong bite.

Možnost pořádání soukromých akcí a oslav. Kromě vody ho obklopuje spousta přírodních i kulturních zajímavostí. V letních měsících zahrádka. K dispozici salonek pro pořádání soukromých akcí, oslav. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


By continuing to use our site, you accept. Litovel Premium Lager is an ideal choice. Dobrý den vážení zákazníci. Nabízíme rozvoz poledního menu po Litovli a jeho okolí. Později již nebudou objednávky přijaty pro rozvoz.


Oběd si však můžete vyzvednout v restauraci. V Litovli jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Restaurace v Litovli se těší na vaši návštěvu. Ano, takhle jednoduché to je!


Uspořádáme Vám rodinné oslavy, firemní večírky, přátelské posezení, svatby či promoce, které. Přes 7let tradice, klasické postupy, nejkvalitnější suroviny z úrodné Hané. Cena menu je včetně polévky.


Každý všední den nabízíme na výběr ze druhů poledního menu , které servírujeme od 11:do 14:00.

Menu s rozvozom v štandardnom (obvyklom) obale stojí €. Pripravujeme aj obložené chlebíčky, teplé a studené misy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky