pondělí 23. října 2017

Protherm tiger condens zkušenosti

Dobrý den, mám kotel protherm tiger , starý roků, pravidelně kontrolovaný. Během letošního topného období dochází nepravidelně k odstavení prostřednictvím nasvícení poruchy F1. K tomu dochází i několikrát denně a pak je zase třeba několik dní pauza.


Technik, který se u mne zastavil jen na chvíli, protože. Rad závesných kondenzačných kotlov Tiger Condens je charakterizovaný unikátnou patentovanou technológiou Isodyna pozostáva z jedného alebo dvoch l zásobníkov teplej vody. Zásobník aj s prepojovacími komponentmi sú zabudované priamo v kotle, preto majú menšie nároky na inštalačný priestor ako kotly s externými. Kondenzační kotel protherm Tiger Condens Ke sledování musíte být přihlášen. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Nová řada závěsných kondenzačních kotlů s vestavěným zásobníkem teplé vody. Závěsné kondenzační plynové kotle Tiger Condens s vysokým stupněm účinnosti až 10 a s použitou technologií nerezové spalovací komory a vestavěného nerezového zásobníku TV s vrstveným ukládáním se řadí k vrcholným produktům evropského trhu. Nové kondenzační kotle Gepard Condens pro vytápění a ohřev teplé vody průtokovým způsobem nebo v zásobníkovém ohřívači díky své vysoké účinnosti a nízkým provozním nákladům v kombinaci s prokázanou dlouhou životností jsou správnou volbou pro Vás.


Patentovaná technológia ISODYNumožňuje kotlom Tiger Condens zabezpečiť také množstvo teplej vody ako kotlom so samostatným veľkým zásobníkom. Kotol nevyžaduje žiadny ďalší priestor pre. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu.


Tento kotel je výjimečný tím, že dokáže zajistit stejné množství teplé vody jako u kotlů se somostatným zásobníkem a to díky technologií ISODYN2. Tento kotol je výnimočný tým, že dokáže zabežpečiť rovnaké množstvo teplej vody ako pri kotloch so somostatným zásobníkom a to vďaka technologií ISODYN2. Pak ten protherm , ten zásobník je sice nerezový ale je tam vrstevny ohřev vody což je hodně napr kromě jiného když by náhodou odešel tak oprava vůbec nebude snadná. Best Rock Songs Vietnam War Music - Best Rock Music Of All Time - 60s and 70s Rock Playlist - Duration: 2:10:36.


Omlouvám se, že lezu do cizího tématu. Jaká byla očekávání a splnil nový kotel požadavky majitelů domu n. Kotel Lev vlastním let, po 3letech výměna zásobníku TÚV, po letech výměna základní desky, po letech výměna další elekroniky, po letech výměna čerpadla, expanzní nádoby, po letech výměna další el. Zostava sa skladá z kondenzačného kotla Panther Condens KKO s výkonom 6-kW (pri ohreve vody do zásobníka sa zvýši maximálny výkon až na kW), externého závesného zásobníka teplej vody WE 1ME s objemom litrov a regulátora Thermolink P. Protherm Tiger Condens KKZ21-A důležité odkazy.


Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty. Vieš, kto pozná odpoveď? Zdieľaj, možno sa nájde odborník Pozvi odborníka, firmu, inštitúciu atď.


Porady, ktoré by vás mohli zaujímať Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú. Při vývoji kotle Tiger Condens byl kladen důraz především na šetrnost k životnímu prostředí a intuitivní obsluhu. Kotle Tiger Condens nabízí široký rozsah výkonu, nízkou spotřebou plynu a moderní design, kterým zapadnou do každého interiéru. Navíc šetří místo pro instalaci zásobníku teplé vody.


Kondenzačný kotol Tiger Condens dokáže vyhovieť aj vysokým nárokom užívateľa. Má vysokú účinnosť, tichú prevádzku, ľahko sa obsluhuje a jeho zapojenie i. Neznám nikoho kdo by podobný kotel měl, takže zkušenost nulová. Kotle jsem viděl včera na výstavě v Ostravě.


Na Buderusu se mi líbí, že má výkon od 4-1kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky