pondělí 9. října 2017

Akustická okenní štěrbina cena

Akustická okenní štěrbina pro přívod vzduchu s reakcí na vlhkost. S akustickým příslušenstvím efektivně zabraňuje pronikání venkovního hluku. EMF případně akustická štěrbina EFA které mají stálý průtok. Sestava akustická EFA okenní akustická štěrbina AEA 5interiérová.


Cena bez Zpětné klapky a základní tělesa Dvojitá zpětná klapka s jištěním. Větrací štěrbiny pro přívod venkovního vzduchu. Nabízíme 1 kvalitní stěnové a okenní štěrbiny pro větrací systém Aereco.


V nabídce i akustické štěrbiny pro zamezení hluku z venčí. Přívodní okenní akustická štěrbina EHAautomatiky přivádí čerstvý vzduch do. Přívodní stěnová štěrbina EHT 8má akustický útluDn,e,w (C) = dB. Hydroregulovatelná akustická větrací štěrbina Aereco EXR.


Standardní okenní štěrbina (typ EMM2). Přívodní akustická štěrbina EHA² spolu s akustickou příčkou a. Zadání Hledám firmu, která by byla schopna namontovat akustické okenní štěrbiny (viz příloha model EFA 35) na naše plastová okna. Máme vlhký byt a po instalaci plastových oken se nám v bytě objevuje plíseň, s čímž by montáž těchto štěrbin měla výrazně pomoci. Potřebovali bychom namontovat těchto štěrbin do oken. Místo montáže Plzeň-centrum, realizace.


Přerušený tepelný most zabraňuje promrzání ventilátoru a snižuje tepelné ztráty budovy. Vnitřní izolační vrstva vzduchu mezi dvěma posuvnými klapkami dále snižuje možnost vzniku kondenzace vlhkosti. Lisovanou desku udělejte záměrně větší, než je samotný okenní otvor, řekněme o 4mm z každé strany.


Desky mají výchozí rozměr 1x 1cm. Průtok (min – max) při 10MPa. EFR – okenní štěrbina pro přívod vzduchu – manuálně ovládaná. Ovládání okenní větrací štěrbiny EMM.


Okenní větrací štěrbiny. AC – venkovní kryt s proměnlivým průtokem vzduchu Tato sestava zaručuje akustický útlum Dn,e,w (C) = dB. Tato přisávací štěrbina se instaluje na zeď.


Jedná se o přisávací štěrbinu ( ventil ) s regulací průtoku vzduchu dle vlhkosti vnitřního vzduchu. Co tedy dělat když mám okno např. To je prosté, nařežte díly ze dvou. Izolační materiály koupit o objednat u OBI.


Nadokenní akustická ventilančí mřížka Renson AK 80. Zabudovává se při osazování okna do stavebního otvoru - nad rám. Je proto třeba s ní počítat již při zadávání okna do výroby. Ani potom není pozdě – je možné. Ryze české know-how a 1 česká výroba.


Vybírejte z široké nabídky plastových a hliníkových oken a dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky