čtvrtek 26. října 2017

Krby nordpeis

Zapamätať si moje prihlásenie Zabudnuté heslo? Stavbu je väčšinou možné dokončiť za jediný deň. VYBERANIE POPOLA Niektoré Nordpeis vložky majú integrované riešenie, popolník ako súčasť výstelky ohniska. Pri horení je popolník súčasťou ohniska a po vychladnutí je tak možné popol.


Společnost Nordpeis testuje více než let různé materiály pro výrobu krbů a kamen.

Ve spolupráci s předními laboratořemi a univerzitami jsme vyvinuli materiály, které splňují nejvyšší požadavky odolnosti vůči teplotnímu zatížení a výkyvům. Krby a akumulačné krby Nordpeis - moderná nórska teplota spaľovania. Užívajte si príjemné teplúčko aj Vo Vašom domove. Stûv Metal Design kamna omítaná hlínou Krbová kamna na dřevo Stûv Hein Romotop Nordpeis nordpeis - akumulační BEF Služby Fotogalerie krbů a kamen moderní krby. Installation and user instruction.


Smoke Control Kit Instructions. Prodej a montáž krbových kamen - Romotop Hase Skantherm Hein Storch Nordpeis. Stále oblíbenější jsou realizace plynových krbů značek - Kalfire a Hoxter.

V nabídce máme designové krby FOCUS. Nerezové komíny - Schiedel ICS Schiedel Permeter a Schiedel Absolut. The Nordpeis range of wood burning stoves and fires are the culmination of over years of industry knowledge to bring you the finest in home heating. We offer a diverse range of wood burning stoves and wood burning fires featuring both traditional and contemporary styles to perfectly complement your home. Momentálně nejsme celou naší otevírací dobu ve vzorkovně, proto prosíme nejdříve zavolejte a domluvte si schůzku.


Krby byly zpočátku vyráběny z komponentů dostupných na tehdejším krbu a dodávány do odborných obchodů. Jejich koncepce a design slavily obrovský úspěch. Poté, co se krby úspěšně prodávaly několik let, se Nordpeis rozhodl pro vývoj svých vlastních výrobních řešení. ZADAT POPTÁVKU nezávazně.


Krby Nordpeis umožňujú jednoduchú a rýchlu montáž. Jak portál funguje Obchodní podmínky. AKUMULAČNÁ PEC DNES DOSIAHNUTEĽNÁ PRE KAŽDÚ DOMÁCNOSŤ.


Akumulačné pece ešte nikdy neboli bližšie. Sme preto hrdí na to, že môžeme ponúkať sofistikované produkty, zodpovedajúce moderným potrebám ako sú Nórske akumulačné pece SALZBURG od firmy NORDPEIS. TECHNICKÉ INFORMÁCIE Nominálny výkon: 2-kW MANHATTAN K Model Manhattan K môžete postaviť ako rohový krb alebo ako. Pretvárame Váš dom na domov… Predstavte si, že sa po namáhavom dni vrátite domov, ktorý Vás privíta teplom a eleganciou domáceho krbu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na ploše prodejny vystavujeme až 1druhů krbů, kamen a sporáků českých i zahraničních výrobců.


Realizujeme stavby teplovzdušných a teplovodních krbů, akumulačních krbů a kamen, kachlových sporáků a tahových akumulačních kamen. Nadčasový design a vysoká kvalita – to jsou krby Nordpeis. Firmu založil zednický mistr Morten Henriksen Nerdpeis, který razil od počátků firmy myšlenku, aby krby sloužily co nejširšímu spektru lidí.


Dalším kritériem aktuálního vývoje krbových kamen dle norských norem je kvalitní spalování jednoduchý decentní design. Finská akumulační kamna NORDPEIS tvoří krbová vložka s prosklenými dvířky a spalovací komora a opláštění ze speciálního betonu. Topeniště a obvodový plášť tvoří společně krásný kus nábytku. Klasický a zároveň nadčasový design umožňuje výběr kamen do každého interiéru.


Předností je také snadná a rychlá instalace kamen. Krby , kachle Ako k domu patrí komín, ku komínu zasa tepelný spotrebič. Zaoberáme sa návrhom, dovozom, predajom a montáži krbových zostáv Nordpeis , predaju a dopojeniam špičkových nemeckých kachlí HASE, predajom a dopojením jednoduchých kuchynských sporákov a predaju peletkových spotrebičov Brikona. Inšpirujte sa, aký krb, alebo kachle sa Vám páčia. Prídete k nám a my Vám pomôžeme Váš krb zrealizovať.


Máme vystavené aj hotové krby v showroome. Teplovzdušný krb - je v súčasnej dobe u nás najviac stavaný a využívaný krbový systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky