úterý 8. srpna 2017

Topné těleso ariston 2000w

Topné těleso ariston 2000w

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Topné těleso 192mm do sporáků Ariston a jiných.


Topné těleso ariston 2000w

Pro dodání tohoto topného tělesa do pračky je nutné zaslat poškozené topné těleso s dobrou přírubou a jímkou. Výroba topného tělesa trvá 6-týdnů. Tento náhradní díl je nejčastěji určen pro bojlery ARISTON. Zboží bude odesláno - 16.


Zobrazuje sa produktů. Pro kompletní ponuku klikněte na odkaz níže. Kč 2Kč IHNED k odeslání - nebo k odběru Horní Beřkovice (u Mělníka). Do Italských bojlerů Ariston , Isea, Ocean a dalších.


Opravy elektrospotřebičů - prodej náhradních dílů. Výkon každého ohřívacího tělesa najdete v popisu. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Objednací kód: 161AR08. Pro celou řadu nejen praček Indesit a Ariston , ale i jiné značky s topným tělesem stejných parametrů.


W , ARISTON , úchyt anody, prodloužený konektor. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Prodej bílé techniky a náhradních dílů.


Topné těleso ariston 2000w

Nejste detailisti a chcete ušetřit? Vyberte si z nabídky zboží 2. Náhradní díly Tatramat v eshopu Plynop. Keramické topné těleso článků do ohřívače vody DKD Dražice kombi 125l typ OKB-A 49- Kč Elny.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Popis: 1 stav, plně funkční, demontované z pračky IAR SILTAL SL346X z důvodu poruchy ložiska bubnu, možno zaslat poštou po platbě předem na účet vč. EOV 8 EOV 12 EOV 15 OVK 1, OVK 15 EO 3 EO 5 EO 8 EO 12 EO 150.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Obchodní podmínky Nabízíme Servis Kontakty. Prodám topné těleso pračkové rovné, určené pro ohřev vody v automatických pračkách.


U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně! Těleso topné dolní CF-5 VMB. Kup teď Kč s dopravou 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky