čtvrtek 31. srpna 2017

Subaru xv ceník

Subaru xv ceník

Maloobchodný cenník vozidiel SUbaRU platný od 3. Ceník SUBARU XV Ceník LEVORG. Motor BOXER Převo-dovka Max. SUBARU XV má ambice s vámi hned vyrazit za každým dobrodružstvím - od městských uliček až po relax v přírodě.


Subaru xv ceník

Díky své univerzálnosti podporuje aktivní životní styl a inspiruje vás, abyste se více věnovali tomu, co milujete a každý den tak proměňovali v radostné a. Nasledujte svoje túžby. VYCHUTNAJTE SI KAŽDÝ OKAMIH SVOJEJ CESTY. Rozhliadnite sa okolo seba. Vychutnajte si krásu okamihu a nechajte ju dôkladne zapôsobiť.


Ritaglia un po’ di tempo per te e per fare ciò che ami. Progetta la tua vita e goditi il viaggio lungo la strada che hai scelto. Rendi ogni tua avventura più piacevole.


DPH Předváděcí vozidlo ! Nový předváděcí vůz který bude k dispizici začátkem měsíce Července. Subaru XV má český ceník. Vedle nové Imprezy je horkou novinkou na tuzemském trhu i crossover XV , jenž nyní dostal oficiální české cenovky. Nabídka kompaktního SUV je vcelku prostá.


Na českém trhu vůz pořídíte jen. Drobností, která ale v určitých chvílích může rozhodovat o životě nebo smrti, je použití zámku v bezpečnostním pásů. Když na pás při kolizi působí určitá úroveň tahu.


Subaru xv ceník

A to v případě, že v autě nechcete mít dojezdovou rezervou, jinak se jeho objem sníží na mali. Už v základu přijíždí se slušnou výbavou Horší je to se zavazadlovým prostorem, XV totiž pojme jen 3litrů. XV druge generacije je pravi subaru in vse prej kot običajen trendovski križanec. Ostaja čvrst, pogonsko robusten in vozniško zabaven avtomobil na vseh podlagah.


XV spleza hudimano daleč. Ni mu mar, če pod kolesa dobi sneg. Porovnejte více značek na jednom místě a ušetřete čas. Emil Frey, to je záruka švýcarské serióznosti v prodeji aut.


S novinkou, která je postavená na bázi nové Imprezy, jsme se seznámili při evropském prezentaci v lotyšské Rize. Vzhledem ke skutečnosti, že po Foresterovi je zmíněné duo na druhém místě. Dohodneme si termín, který vám nejvíce vyhovuje. ABRA ESHOP je nejlepším řešením e-commerce pro informační systémy ABRA.


ESHOP dodáváme předpřipravený s uživatelsky příjemnou responzivní šablonou, která se dá upravit a optimalizovat na míru. Důvodem je plochý motor SUBARU BOXER s protiběžnými písty, kde jsou válce umístěny po obou stranách klikového hřídele v úhlu 1stupňů proti sobě. Profil je tak nižší a plošší než u motorů odlišné.


Neváhejte se u nás zastavit na zkušební jízdu, nebo alespoň auto prohlédnout. Opravdu to stojí za to ! Níže pár fotek v několika barvách vozů přímo u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky