čtvrtek 17. srpna 2017

Přenosná varná deska

S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení. Varná deska je vybavena zástrčkou, a tak můžete hned začít vařit.


Přenosná varná deska

Díky rukojeti vařič snadno přenesete a přemístíte. Gumové nožičky zlepšují stabilitu. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně.


Varná doska má takisto ukazovateľ zostatkového tepla a panel možno uzamknúť, detská poistka. V prípade, že je varná doska zapnutá a nie je používaná, automatické vypnutie odstaví ohrev varných zón. Bridge, ktorá spája dve samostatné zóny dohromady.


Electrolux EIV6z modelové řady Inspiration s dotykovým ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci Power Boost. Chytrá technologie Bridge vám umožní spojit obě varné zóny na levé straně v jednu velkou. Mimořádný design a neomezený prostor pro kulinářské experimenty nabízí celoplošná indukce, na kterou můžete libovolně umístit a samostatně ovládat až šest kusů nádobí najednou! Sklokeramické varné desky. Termosublimační přenosná tiskárna je vybavena tiskovou hlavici využívající vysoké teploty.


Jsou určeny primárně pro tisk fotografií malých rozměrů, štítků, nebo účtenek. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. S ukazatelem zbytkového tepla na desce víte která zóna je ještě horká a jste tak chráněni před nepříjemným popálením a jinými nehodami.


Funkce, díky které se vám nestane, že by vám zbytečně unikala energie, pokud máte menší hrnec, než je varná plocha. Indukční deska , která tuto funkci má, sama rozpozná, jak velká je plocha nádoby, ve které vaříte, a využívá tak teplo cíleně a pouze na tuto plochu. Přenosná indukční varná deska Aobosi,černá keramická skleněná deska s LED displejem, dotykové ovládání senzorem, časovač. Sbohem zbytečný úniku energie!


Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku. Prázdné nádobí se ale může zahřát tak rychle, že automatické vypínání nestihne zareagovat a nádobí může dosáhnou velmi vysokých teplot. Mohou se tak poškodit dna nádob i sklokeramická deska.


Pokud se tak stane, nedotýkejte se nádob a. Přenosná ohniště ZAHRADNÍ NÁBYTEK Tahokov Royal Garden MWH Creador. Mora VDIT 6C Vestavná indukční varná deska. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili.


Rozhodujeme sa medzi indukčnou a plynnou varnou doskou. Przenośna indukcyjna płyta grzewcza. Pārnēsājamā ēdiena gatavošanas indukcijas pamatne. Prenosná indukčná varná doska.


Mobiles induktionskochfeld. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Indukční varná deska - přenosná moderní design - šperk v každé kuchyni obvodová hrana v kartáčované nerezové oceli vaření s inteligentním ovládáním úrovní teploty senzor - dotykový displej velký digitální displej funkce časovače – 1minut volba teploty cca – 2°C nastavitelný bezpečí díky.


Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky