středa 16. srpna 2017

Držák brusné mřížky

Držák brusné mřížky

Profi držák brusných mřížek je osazen rychloupínacím systémem a opatřen gumou na spodní straně. Na držák lze uchytit brusné mřížky nebo klasické brusné papíry a je tedy universálním pomocníkem při ručním broušení sádrokartonů, celoplošných sádrových stěrek, dřeva nebo kovu. BRUSNÉ MŘÍŽKY ( Komentáře:0) Brusná mřížka se zvýšenou životností určená k broušení spojů sádrokartonů, brousitelných tmelů a vyrovnávacích stěrek.


Odlehčený držák na brusné mřížky se standardním upínáním a měkkou gumovou podložkou využijete zejména při broušení sádrových stěrek. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Brousek na desky 250xmm 33Kč.


DPH Na centrálním skladě. Kč, pouze na ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13. Pro snadnější práci při broušení sádrokartonových desek.


Držák brusné mřížky

Vyrobeno z kvalitních materiálů, rychlopony pro snadnější brusné mřížky. Nabízíme brusné výseky, smirkové (šmirgl) papíry i brusné mřížky pro širokou škálu použití. Naleznete zde brusné výseky všech rozměrů, výseky nalepovací nebo děrované i výseky se suchým zipem, stejně jako držáky a unašeče brusiva. Dle typu typu uchycení brusného výseku zvolte vhodnou kategorii a následně vyberte dle broušeného materiálu.


Teleskopický držák na brusivo s koncovkou na teleskopickou tyč a otočným kloubem, rychlé upevnění a fixace brusného papíru, plátna, či brusné mřížky. Prodejna je opět otevřena za dodržování přísných hygienických pravidel. Objednávky průběžně expedujeme. Může však dojít ke zdržení ze stany přepravní společnosti. Ruční bruska pro upevnění brusných materiálů.


Držák brusné mřížky

Produkty Počet produktů: 21. Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči. Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu.


Držáky, brusné mřížky apod. Informace, které nám poskytnete, uložíme. Tyto informace použijeme jedině k tomu, abychom odpověděli na Vaše dotazy a mohli splnit Váš požadavek na seznámení se zbožím.


Dobře se drží v ruce a nízká váha držák. Výměnný mechanizmus umožňuje rychlou a snadnou výměnu zanesené brusné mřížky za novou. Plastový držák brusné mřížky PROFI Použití: Pro uchycení brusné mřížky na sádrokartony při broušení tmelených spár.


Nastavení vlastních preferencí cookies m. Brusné mřížky a držáky - SLOVAKIA TREND S. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Používá se pro uchycení brusné mřížky na sádrokartony při broušení spár. Hladítko na brusnou mřížku plastové 2x 1mm.


Nemůžete vyplnit toto pole. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky