čtvrtek 17. srpna 2017

Krabice ku 68 hluboká

Krabice universální spojovací UK 1-S. Rozměry: Vnější průměr mm, vnitřní průměr mm, výška mm. Instalační krabice hluboká KPR pod omítku. Možnost spojení v souvislou řadu s roztečí mm.


Prodej po celých baleních (1ks). Doporučeno spojovat až krabice v jedné řadě. Jednoduchá instalace víka i bez nástroje.


Je doporučeno spojovat maximálně dvě elektro krabice v jedné řadě. Pro umístění vypínače, zásuvky, dvojzásuvky svorkovnic a další. Kč bez dph Kč Kč. Snadná montáž přístrojů s velkou hloubkou. Montáž: do krabice KU - 68.


Přístroj umožňuje zvolit pomocí tlačítka nebo nadřazeným systémem útlumový režim (indikace zelenou LED ). ABB Tango, který se instaluje do zápustné krabice KU68. Kruhová krabice univerzální hluboká slouží ke spojení, odbočení rozvodů elektroinstalačního vedení. Univerzální krabiceVýrobce: KoposTyp: KU 68Vnější průměr: 71mmHloubka:.


Podomítková extra hluboká krabička pro instalaci termostatu K68. V elektroinstalační krabice krabice pod omítku hluboká UK1-. Nová hluboká krabice firmy KOPOS Kolín je určená do dutých stěn. Do jejího portfolia patří elektroinstalační krabice a příslušenství, elektroinstalační lišty,.


Hluboká pfiístrojová krabice s membránou. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Tyto stránky využívají cookies. Anhänge und Zertifizierungen. Elektroinštalačné krabice pod omietku.


KRABICE ODBOČNÁ - KRABICE ODBOČNÁ S VÍČKEM KO 68. Množství: Musíte přidat ks jako minimální množství pro zakoupení. KPR krabice univerzální ( hluboká ), ks, 10. Slouží pro spojení a odbočení elektrických obvodů do 400V s pěti vylamovacími otvory pro trubky mm.


Tato krabice není samozhášivá. Uchycení je bezšroubkové. Na bocích má dvě packy které se po dotažení přitáhnou k sádrokartonu.


Krabice ku 68 hluboká

KPR - krabice přístrojová rozvodná Umožňuje montáž přístrojů s větší hloubkou (např. s přepěťovou ochranou) nebo svorkování vedení pod přístrojem. Kopos krabice přístrojová KPR hluboká , pod omítku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky