pátek 25. srpna 2017

Slunečnicové brikety

Slunečnicové brikety

Slunečnicové brikety jsou novinkou na našem trhu. Jsou podobné standardním dřevěným briketám, ale k jejich výrobě jsou použity slupky ze slunečnic. Výroba probíhá bez využití jakýchkoliv příměsí a pojiv a proto jsou slunečnicové brikety opravdu ekologickým palivem.


Slunečnicové brikety

Vlivem extrémního tlaku vznikají z této unikátní biomasy válcové brikety , s vysokou výhřevností a dlouhou dobou hoření a žhnutí. Díky nejnovějším technologickým pokrokům je možné semínka slunečnic po vylisování oleje vysušit a poté pod vysokým tlakem stlačit do. Brikety jsou určeny pro topení ve všech typech kamen, sporáků, kotlů a krbů či krbových kamen. Jedno balení briket obsahuje ks briket o celkové váze kg, které jsou zataveny ve fólii.


Díky vysoké výhřevnosti a nízkému podílu nespalitelných částí nabízí slunečnicové pelety levnější provoz. Spalování slunečnicových pelet je možné v kotlích na biomasu, pevná. Jde o ekopalivo s mimořádnou výhřevností, která je daná zbytky olejů ve slupkách. Tyto brikety jsou účinější a výhřevnější než hnědé uhlí nebo dřevo, déle žhnou a jsou také levnější.


Slunečnicové brikety

Lisované brikety RUF, někdy také nazývané pilinové brikety , lze právem považovat za palivo budoucnosti, jelikož biomasy (resp. dřeva) vyroste víc, než se spotřebuje. V porovnání například s fosilními palivy vám levné brikety z tvrdého dřeva mohou uspořit. Právě jsme je vyzkoušely v kotly a jsou velmi dobré.


Když se vytvoří žhaý základ a dá se slunečnicová briketa vydrží až hodin. Stačí rozhrábnout a přiložit a topíte dál. Dobrý den, taky bych se prosim optala kde v Č. Sorry, we could not find anything that matched your search. You Can Try Another Search.


Dřevěné brikety jako moderní a ekologické palivo používá v posledních letech stále více domácností. Prvotním důvodem vzrůstající obliby dřevěných briket je skutečnost, že moderní technologie garantují efektivní spalování, odpovídající přísným ekologickým normám a současně umožňuje vysoký uživatelský komfort. Největší český distributor kvalitních dřevěných pelet, briket a baleného uhlí s unikátní certifikovanou dopravou až k Vašemu kotli. Nabízíme celoroční dodávky průmyslových agropelet,dřevních pelet,pelet a briket pro domácnost.


Hledáme prodejce po celé ČR a Slovensku. Jedna paleta nahradí 8-10prm topného dřeva či 1. Uhlí, brikety , Český Krumlov. Vážení zákazníci a obchodní přátelé, jsme firma, která se zabývá prodejem tuhých paliv a všeho co souvisí s teplem Vašeho domova.


Slunečnicové brikety

Výhodné ceny, brikety pro všechny typy kotlů a krbů. Je to ekologické palivo s vysokou výhřevností. Proti dřevěným peletám mají vyšší podíl popele.


Jsou vhodné jako alternativa k uhlí do automatických kotlů na uhlí nebo peletkových kotlů na pelety Aa agropelety. Uhelné brikety Union balení kg, páska. Vhodné pro kotle Multibio. Projděte si inzeráty slunecnicove brikety na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky