čtvrtek 24. srpna 2017

Čištění klimatizace doma

Poslechněte si našeho produktového specialistu, který vám názorně předvede, jak správně pečovat a čistit filtry vnitřních jednotek bytové klimatizace od LG. Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví.


Klimatizace do domu či bytu je ideální způsob, jak toho docílit. Kromě toho, že vám dokáží klimatizace udržovat příjemnou teplotu v bytě, mnoho z nich také vzduch čistí od prachu, pylu, bakterií a různých nečistot, takže dýcháte mnohem zdravější vzduch. Zápach z vnitřní jednotky klimatizace nejčastěji vzniká, když se zanedbá servis – čištění klimatizace.


Při provozu klimatizace na chlazení vzniká na výměníku. K údržbě klimatizace automobilů patří také v dezinfekci klimatizace. Pokud byste si chtěli ale přece jen dezinfikovat auto doma sami, narazíte.


Zápach z klimatizace v autě je ukazatelem zanedbávání jejího čištění. Nevyčištěná klimatizace je ideálním místem pro růst bakterií a plísní. Odborníci proto doporučují aspoň dvakrát ročně klimatizaci vyčistit a vydezinfikovat. Unsubscribe from pneuhanzelka? Vladimír Štefl 33views.


Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut, kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz. Zde je návratnost již u 15tého zákazníka!


Některé činnosti je třeba dělat pravidelně a zvládnete je svépomocí, některé byste měli svěřit profesionálům. Kromě již zmíněného vylévání kondenzátu máme na mysli hlavně kontrolu a čištění filtrů a zbytku jednotky. Máte doma plíseň, zatuchlinu, bakterie, viry, trápí Vás astma, alergie. Plísně mohou vést k závažnému onemocnění týkající se vašeho zdraví včetně možného selhání dýchání. Pobyt v takovém prostředí není zdravý pro nikoho, navíc jsou lidé, kteří mají riziko poškození zdraví podstatně vyšší.


DIY: Vlastní klimatizace do bytu nebo do domu. Navíc vlastní instalace je náročná a vyžaduje i drobné stavební. May Tím pak vzniká charakteristický zápach, který dýcháte spolu s mikroby.


Dobře provedená dezinfekce klimatizace pak zabrání jejich množení a. V případě, že je zanesená. Mar Jak odstranit bakterie a zápach z klimatizace vozu? Společnost si také zakládá na ekologii, proto provoz jejích klimatizací nezatěžuje životní prostředí. Přinášíme Vám širokou nabídku kvalitních a moderních klimatizací od předních výrobců. Profesionální montáže klimatizací do rodinných.


Všechny naše klimatizace umí chladit i topit a. Otevřete přední kryt a vyjměte vzduchové filtry. Odstraňte nečistoty vysavačem. Je-li filtr hodně znečištěný, umyjte ho ve vlažné vodě jemným mýdlovým prostředkem. Nechte důkladně proschnout. Má-li vaše klimatizace doplňkové aktivní filtry, doporučujeme je před sezónou vyměnit.


Je rozumné nechat pravidelně provést servis klimatizace – je potřeba vyčistit filtr vnitřní jednotky i kondenzátor na venkovní jednotce (to je ta část, kde proudí vzduch ve venkovní jednotce). Bez pravidelného čištění může dojít k poruchám zařízení. Je ovšem pravdou, že zručný uživatel si klimatizaci může. Výkon a hlučnost klimatizace.


Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky