čtvrtek 10. srpna 2017

Opravy televizorů samsung brno

Opravy televizorů a monitorů Brno , KNK servis. Nabízíme opravy nejen dálkových ovladačů, monitorů LC LE CRT, ale také drobných elektrospotřebičů. Kontaktujte firmu zabývající se opravami elektroniky v Brně.


Zajistíme pro vás opravy televizorů v Brně i okolí. Pokud vaše LC LED či plazmová TV vykazuje problémy, pak oslovte náš servis TV sídlící v Brně a my vaši televizi spravíme v co možná nejkratší lhůtě.

Doba opravy : Jak dlouho bude oprava TV trvat závisí na dostupnosti materiálu od výrobce, ale máme velký sklad náhradních dílů, takže většinu televizorů opravíme materiálem ze svých zásob. Opravujeme a zajišťujeme servis všech značek televizorů , včetně dálkových ovládačů. U složitějších oprav s nutností objednání náhradních dílů, informujeme zákazníka o termínu dokončení opravy.


Odborně nainstalujeme zakoupenou televizní techniku, SET-TOP boxy. Zajišťujeme opravy CRT (klasických se skleněnou obrazovkou), projekčních, plazmových, LCD i LED televizorů na dílně, některé modely opravujeme v bytě nebo na místě provozu. Již se Vám nevyplatí oprava staré televize a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu LED televize získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

Rychlé opravy televizorů , monitorů, mikrovlnných trub a elektroniky všech značek a typů. Nabízíme služby v oblasti oprav audio video elektroniky a dalšího širokého sortimentu elektrospotřebičů. Snažíme se našim zákazníkům nabídnout maximální pohodlí, co možná nejrychlejší opravy a rozumnou cenu.


Pozáruční servis chytrých mobilních zařízení – tabletů a smartphonů SAMSUNG Brno. Jako jedni z mála v Brně poskytujeme opravy televizorů u vás doma! Oprava televizorů Provádíme pozáruční opravy televizorů.


Provádíme opravy a servis TV - televizorů , LCD a monitorů - CRT TV, LCD TV, LED TV, Plazma TV, 3D TV, LED monitorů. Pro celou ČR - Praha, Brno , Plzeň, Tábor, Benešov atd. Profesionální opravy telefonů. Výhodná poloha v centru Brna. Servis mobilních telefonů Brno.


Nabízíme vám servis mobilních telefonů SAMSUNG v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů SAMSUNG do dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.


TEVIS Brno – Prodej a opravy spotřební elektroniky. Značkový servis LCD Sharp, Thomson, Mascom a Finlux.

Zajišťujeme pozáruční opravy LCD televizorů , audia, videa a DVD techniky všech značek. Poskytujeme veškeré pozáruční opravy kamer SAMSUNG v celé České republice. Naší výhodou jsou dlouholeté zkušenosti servisních techniků se servisem kamer SAMSUNG , na skladě máme frekventované náhradní díly pro kamery SAMSUNG všech řad a moderní vybavení servisního pracoviště.


Posuzování rentabilnosti potřebných úkonů, poradenství a pomoc při nákupu nových televizních přijímačů, jejich instalace, zapojování a. Ostrava, Poruba a Severní Morava. Celostátní záruční i pozáruční servis televizorů Metz. U CRT modelů přijedeme a na místě opravíme, kompletní materiál máme k dispozici skladem. Poradíme vám s výběrem správného modelu, odstraníme technické problémy a pomůžeme vám s nastavením vašeho zařízení.


Stejně tak vám rádi zařídíme prémiový servis nebo další speciální služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky