čtvrtek 10. srpna 2017

Krbová kamna romotop kk1

Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty. Vyrábíme a dodáváme krbová , kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. Akumulační schopnost keramiky je známá po staletí. Velkoplošné formáty keramiky a barvy glazur reagují na aktuální trendy v interiérové architektuře.


Keramický obklad je neporézní a praktický na údržbu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Konstrukce je připravena tak, aby i při snížené potřebě tepelného výkonu kamen bylo zachováno velkoplošné prosklení dvířek kamen. Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu. EVORA dokáže zaujmout široké pole zákazníků, proto se stala velmi oblíbeným modelem.


V šamotu průduchy pro připojení terciálního spalování,přímo od výrobce. Naležato položené topeniště dává kamnům moderní design a umožní spalovat dřevo délky až cm. Svým designem se perfektně trefili do představ uživatel o „teple domácího krbu“ ze začátku 90.


Krbová kamna s teplovodním výměníkem RIANO W. Přemýšlíte o koupi krbových kamen?

Všechny informace o produktu Romotop ALEDO 0 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Romotop ALEDO 01. Potřebujete poradit, podle čeho vybírat? Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s výměnou plátu nad ohništěm u starších krbových kamen Romotop KK? Nedávno praskl a půlka spadla do ohniště. Dá se vůbec někde sehnat ? Topeniště je osazeno šamotovými tvarovkami a litinovým roštem.


Kachlová krbová kamna mají navíc obrovskou výhodu ve své schopnosti akumulovat teplo, jinými slovy po vyhasnutí dokáží ještě velice dlouho hřát. Romotop Alpera F mají sice obdélníkový půdorys , ale mají menší hloubku. I ohniště jako takové je menší. Vzhledem k tomu, že potřebujete kamna s opravdu malým výkonem, přikláněl bych se spíše k modelu F. Více informací naleznete na.


K výběru se nabízí na třicet druhů matných, polomatných a lesklých glazur. Základ krbových kamen tvoří litinové topeniště vyložené šamotovými cihlami. Jediným ovládacím prvkem se reguluje přívod. Unsubscribe from NamirCZ? Jak si vybrat krbová kamna ? Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze.


W, tuhá paliva, ocelová, 1mm, 1m cm.

Romotop Riano krbová kamna plech Pro milovníky výrazného a jednoznačného designu jsou zde připravena krbová kamna RIANO. ROMOTOP - Duration: 5:16. Malá krbová kamna Prity KOptima hodící se na chatu nebo tam kde je potřeba rychle vyhřát prostor.


Primární přívod vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekudární není regulovatelný a slouží pro oplach prosklení topeniště. Bojíte se, že na kamna nemáte místo? V naší nabídce najdete jak rohová krbová kamna , tak kamna kompaktní velikosti vhodná i do menších prostor a úzká krbová kamna s hloubkou menší než cm. Jste vyznavači retro stylu?


I na vás myslíme a nabídneme vám klasická krbová kamna. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky