pátek 18. srpna 2017

Infrapanely brno

Infra panely Heatwell - nejlevnější vytápění. Infrapanely jsou zařízení, na vytápění nemovitostí. Průchodem elektrického proudu panelem vzniká teplo. Na základě toho se povrch panelu nahřeje na teploty vyšší než 100°C a poté z něj začne sálat teplo, které nahřívá pevné materiály. Certifikované infra panely nejvyšší kvality s patentovaným karbonovým vláknem.


Infrapanely brno

Nejširší sortiment na trhu. Návrh a zaměření zdarma, realizace na klíč. Naše topné panely jsou vhodné pro vytápění obytných, komerčních i průmyslových prostor. Nabízíme mnoho různých provedení.


U topných panelů na strop či stěnu si můžeze zvolit dřevěný či hliníkový rám v různých tvarech a barvách, stejně tak jako barvu a typ povrchové úpravy. V přechodném období (jaro – podzim) je možné dosáhnout úspor až. Je to tím, že vytápíte jednotlivé místnosti infrapanely dle aktuální potřeby a každou místnost regulujete zvlášť přesným pokojovým termostatem. Vše o infratopení na jednom místě. Zaměření infratopení zdarma.


Infrapanely brno

Od dovozce pro ČR a SR. Nízké ceny, infrapanely ihned k dispozici. I když v případě kontaktu kůže a panelu nemůže dojít k popálení (je zde vysoký tepelný odpor), dodržovat bezpečnost se vyplatí. Povrch panelů totiž dosahuje 90°-110°C.


Kolik infrapanely stojí a jak drahý je jejich provoz? První a jediné stropní infrapanely s vysokou povrchovou teplotou až 1°C a nízkým příkonem zaručují, že je lze použít jako hlavní komplexní vytápění. Naše infrapanely nahradí všechny známé systémy konvekčního topení. Příznivá pořizovací cena a velmi nízká spotřeba českého výrobku je samozřejmostí. V kategorii infrapanely (sálavé panely) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití.


Infrapanely brno

Na přední hladkou stranu Infratopení ITA -T můžete zvolit jakýkoliv motiv nebo vybrat z naší nabídky již hotových topných obrazů. Jedná se o funkční doplněk vašeho interiéru téměř k nerozeznání od běžného obrazu. Sálavé teplo ( infrapanely , slunce, krbová kamna…) Stejně jako slunce i naše infrapanely vydávají sálavé teplo, které procházejí vzduchem, aniž by ho zahřívaly. Tyto paprsky dopadají na pevné předměty (stěny, podlaha, nábytek) i osoby, které rovnoměrně zahřáté následně ohřívají samotný vzduch. Topné panely, ABC-TOPENI.


Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Veškeré infrapanely není možno osadit termostatem z výroby. Z toho důvodu je potřeba regulaci infratopení řešit až v momentě, kdy infra panely montujete, lépe řečeno v momentě, kdy na infrapanely chystáte elektrické přívody. Infra topení je založeno na infračervených paprscích, které vydávají topné panely.


Infrapanely brno

Malebná vesnice kousek od Brna skrývá mlýn, který je starý více než 5let. Jeho číslo popisné je protože číslo má kostel. Elektrické vytápění, sálavé panely, infrapanely , terasové zářiče, průmyslové tepelné zářiče, vytápění hal, regulace vytápění.


The company Zbrojovka Brno builds on the famous tradition of the armament production in Brno as a subsidiary of Česká zbrojovka a. The high-quality products of Zbrojovka Brno s. BRNO RIFLES are offered through the distribution network of Česká zbrojovka a. Uherský Bro including spare parts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky