středa 16. srpna 2017

Radiatorove folie

Easy to apply, reflective, metallised polyester and polyethylene foam roll. Reduces heat loss from radiators by reflecting heat back into the room. For the Love of Physics - Walter Lewin - May Duration: 1:01:26. Lectures by Walter Lewin. Does tin foil behind your radiator beat the cold?


Nevykurujte ulicu ale šetrite na energiách a teple vo svojej domácnosti.

Snížení účtů za vytápění až o. Folie za radiátory pro odizolování stěny za radiátorem. Snadná instalace, vysoká efektivita. Připíná se magnetickou páskou na zadní část radiátoru. Folii za radiátor si při tom můžete nainstalovat i sama.


Nevytápějte ulici, ale šetřete na energiích a teple ve své domácnosti. Náš e-shop funguje nadále hodin, dní v týdnu. Radflek najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší.

Zatímco naše gumové těsnění v profilech pomáhá minimalizovat energetické ztráty u oken a dveří, izolace za radiátorem zajišťuje, že se teplo, které by jinak uniklo zdí za radiátorem, odrazí zpátky do místnosti. Více jak tepla je ztraceno studenou stěnou za radiátorem. Radiátor produkuje teplo do všech směrů v místnosti.


Odraz tepla ze zadní části radiátorů - místo ohřívání zdi. Jednoduchá inštalácia, vysoká efektivita. Pripína sa magnetickou páskou na zadnú časť radiátora. Sníží tepelné ztráty o. A zaplatí se už za jednu topnou sezónu. Od druhého roku už jen šetříte.


Není třeba oddělávat radiátor, folii jen pověsíte za radiátor. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Osobní odběr na adrese Opletalova 2 Praha - 17hod. Topná fólie, na rozdíl od běžných topných kabelů nebo rohoží ohřívá celý povrch. Rohož místně kabelem při vysoké teplotě, takže nemůže být instalována pod každým povrchem.


Topná folie spotřebuje o méně elektrické energie než tradiční topné rohože. Navíc radiátory a příslušenství za trvale nejnižší ceny. Náhradní folie obsahuje oddílů na vizitky nebo karty. Odráží minimálně tepelné.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Speciální metalizovaná reflexní folie pro podlahové topení. Snižuje vyhřívání prostoru pod teplovodním potrubím a odráží tepelné paprsky zpět do obytného prostoru.


Výrazně zvyšuje účinnost podlahového topení tím, že odráží sálavé teplo zpět do obytného prostoru. Reflexní folie pro podlahové topení je potištěná rastrem pro snadnější a přesnou. Přihlaste se k odběru novinek a získejte Kč na Váš další nákup! Novinky rozesíláme max.


Najdete v nich spoustu EKO zajímavostí, novinek a akcí ze světa ECOproduktů. Všetky naše radiátorové ventily a H-ventily sú vyrobené v Taliansku. V našej ponuke nenájdete lacný dovoz pochybnej kvality !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky