čtvrtek 19. dubna 2018

Protherm panda turbo

Protherm panda turbo

Protherm Panda IOG nepotřebuje přívod el. Se zásuvkou v turbo provedení. Panda PTP je nový rad plynových prietokových ohrievačov s Low NOx technológiou vo verzii TURBO s vysokou účinnosťou ohrevu teplej vody v súlade s EÚ smernicou o energetickej účinnosti ErP. Vďaka elektronicky regulovanému nastaveniu výkonu a teploty, je zabezpečená stabilná príjemná teplota vody aj počas dlhšieho. Chytré řízení a snadné ovládání.


Velmi malé procento průtokových ohřívačů se může pochlubit autodiagnostikou. Díky této funkci je daleko. W- Turbo Technický list Použitie : plynový prietokový ohrievač vody pre viac odberných miest plynulá regulácia zabezpečí konštantnú teplotu vody pri každom prietoku elektronické zapaľovanie bez potreby pripojenia elektrického prúdu - generátor POG potreba pripojenia k. S odvodem spalin turbo , závěsné provedení, unikátní elektronické zapalování, plynulá regulace výkonu, kontrola odtahu spalin, možnost umístění nad vanu, je nutné připojení do el. Plynový prietokový ohrievač teplej vody, závesné prevedenie, elektronické zapaľovanie, plynulá regulácia výkonu, TURBO verzia. Prietokové ohrievače PANDA ponúka mnohé revolučné novinky.


Hlavnou časťou ohrievača je tepelný výmenník z medi. Má vysokú účinnosť a dlhú životnosť. Elektrické krytí IP 44. Odvod spalin je možný do vyvložkovaného komína nebo přes stěnu ven. Plynový průtokový ohřívač s nuceným odvodem spalin ( TURBO ), je vhodný všude tam, kde je nutno zajistit instalaci s uzavřenou spalinovou komorou.


Protherm panda turbo

Výhodou tohoto modelu je moderní vzhle elektronické. Plaisio TurboX Antivirus, provided by Panda Security. A turbo uses forced gases to push back into the cylinders and if there is a crack or faulty seal, some of that gas will be lost.


Pipes leading to the turbo often crack overtime and is fairly common (see below photo). As with any other car component, everything has a life span and the turbocharger is no exception. Topení Bojlery, akumulace Plynové průtokové ohřívače Plynový průtok. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Turbo Vpn this is a great app, it helps secure your mobile devices, i try to never forget to activate it. Výrobky máme skladem na našich centrálních distribučních místech a vybraných pobočkách. Dodání na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi je tak velice rychlé. Panda PTP je nová řada plynových průtokových ohřívačů s Low NOx technologií ve verzi TURBO s vysokou účinností ohřevu teplé vody v souladu s EU směrnicí o energetické účinnosti ErP.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Home Akcie Novinky Výpredaj. This worked a treat for me too. Panda plynový průtokový ohřívač vody s odvodem spalin do komína nebo turbo , závěsné provedení, plynulá regulace výkonu, kontrola odtahu spalin, možnost.


PROTHERM WE Kombinovaný ohřívač vody závěsný. Provádíme i montáže plynových ohřívačů vody včetně zajištění výchozí. Prodej bojlerů a ohřívačů vody Zlín a okolí. Panda ohrievač, ktorý patrí do radu nových plynových prietokových ohrievačov a prináša so sebou veľa revolučných noviniek.


Srdcom tohto ohrievača je výmenník teplej vody, ktorý je jednou z najviacej zaťažovaných častí. Preto je, hlavne z dôvodu dlhej životnosti, kompletne vyrobený z medi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky