středa 25. dubna 2018

Čištění klimatizace auta

Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví.


Auto v Kelly - ako svojpomocne čistiť klimatizáciu auta? Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Vyčistit klimatizaci v autě byste si měli nechat minimálně jednou za rok, ideálně dvakrát. Jinak nebude ventilace, zanesená prachovými částicemi, opravdu pořádně fungovat.


Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut, kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz. Zde je návratnost již u 15tého zákazníka! Nedílnou součástí pravidelné údržby klimatizace je dezinfekce klimatizace , nazývanou také čištění klimatizace , a výměna kabinového filtru. Dodáváme typové autodoplňky a autopříslušenství přesně na míru Vašemu modelu auta.


Čištění klimatizace auta

Chemické sprejové čističe jen dočasně utlumí a překryjí nežádoucí pach a původ problému neřeší. Cena se vztahuje na dobu vysáváni hod. Provádíme čištění klimatizace vozidel všech značek.


Zaručujeme profesionální vydezinfikování okruhu klimatizace s dokonalým výsledkem. Desinfekci klimatizace provádíme na počkání a bez objednání profesionálním průmyslovým přístrojem s několikanásobně vyšším účinkem než nabízejí běžné prostředky. Přípravek má velice jednoduché použití.


Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut.


Přijeďte na pravidelnou roční kontrolu autoklimatizace do autoopravny BH STYL s. Zkontrolujeme těsnost celé klimatizace auta , detekujeme úniky a doplníme chladivem. Zápach z klimatizace v autě je indikátorem dlouho zanedbávaného problému. V nevyčištěné klimatizaci se množí škodlivé bakterie a plísně, které jsou původcem zápachu, alergických příznaků a mohou ohrožovat vaše zdraví. Tento systém je zároveň bezpečný a ekologický.


Ozónové čištění je nelepší způsob dezinfekce interiéru a klimatizačního systému jakéhokoliv osobního a dodávkového automobilu. Ač to na první pohled není vidět, ve vašem automobilu se ukrývá mnoho bakterií a zdravý nebezpečných plísní, které se běžným. Doporučujeme se jednou ročně podrobit dezinfekci klimatizace a doplnění chladivem. Nabízíme vám odborné plnění a čištění na nejnovějších zařízeních.


Výměna a servis klimatizace není finančně ani časově náročný, nebojte se k nám přijet - automobil vám za chvíli vrátíme v perfektní kondici. Používáme ultra výkonný čistící generátor, který má zaručenou účinnost při desinfekci klimatizace. Garantujeme vyčištění vozu od bakterií, mikrobů a zápachů. V tom případě je čas na její servis. My se vám o profesionální servis klimatizace postaráme.


Zjistíme závady chladícího okruhu klimatizace , zkontrolujeme stav, tlak a naplnění chladiva, případně jej doplníme. Naši servisní pracovníci vám zkontrolují těsnost klimatizace i vydezinfikují vzduchotechniku a vymění filtry. Na benzince nebo na internetu se ovšem dá pořídit sprej, který vyčistí a vydezinfikuje rozvody v kabině auta – stojí od stovky do čtyř set korun. Větší a novější auta bez klimatizace už jsou podle něj obtížně prodejná, obzvláště pak teď ve vrcholném létě.


Pokud si dnes někdo koupí vůz velikosti Octavie bez klimatizace , za pár let ho zaručeně prodá s velkou ztrátou,“ vysvětluje. Ještě předloni se podle něj za vůz s klimatizací připlácelo v bazaru. Ozonové čištění klimatizace.


Čištění klimatizace auta

Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Po aplikaci šetrné autokosmetiky následuje dokonalé ruční čištění a odsátí špíny do odloučené nádrže. V Ruční Mytí Aut nabízíme po kompletním tepování interiéru expresní vysušení všech vnitřních prostoru vozu.


Od nás odjíždíte se suchým interiérem auta i po tepovaní. Díky ozonové dezodorizaci zbavíme váš byt či dům trvale nepříjemných pachů, které pronikly do zdí, nábytku, koberců, čalounění nebo interiéru auta. Za méně než hodinu dokážeme zbavit místnost tabákového, hnilobného či jiného zápachu!


Čištění klimatizace auta

Rychle a efektivně dokážeme osvěžit a dezinfikovat vzduch v hotelech. Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té nejvyšší kvalitě. Komplexní mokré a suché programy.


Antibakteriální čistič klimatizace rychle odstraní nepříjemný zápach, plísně a bakterie, které senbsp;usazují v trubkách vzduchového vedení a ve ventilaci auta. Interiér celkově osvěží a aktivně zabraňuje další tvorbě bakterií. Jako součást našeho pneuservisu poskytujeme služby čištění a plnění klimatizací pro osobní, užitková a nákladní auta. Především poskytujeme čistění a dezinfekce klimatizace ve voze a plnění autoklimatizace.


Čištění klimatizace auta

Ve vybavení našeho servisu klimatizací nechybí ani kompletní sortiment pro plnění a čištění. Odstraňovače hmyzu – účinně odstraňují veškerý hmyz přilepený na skle a kapotě. Dezinfikují i větrací a odpařovací systémy a tím odstraňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky