čtvrtek 5. dubna 2018

Granule taste of wild

Stále hledáte ty nejlepší granule pro psy? Jak ale poznat, které to jsou? Pamatujte, že každý pes je jiný. Jestliže se vám podaří najít recepturu, která funguje u všech psů ve vaší rodině, je to skvělé, ale neberte to jako samozřejmost.


Granule taste of wild

Obilí je v granulích nahrazeno bramborem a hráškem. Reálné maso, bez použití vedlejších produktů, doplněno ovocem a zeleninou, jistě zajistí vašim psům i kočkám dostatek energie pro zdravý a dlouhý život. Vysoký obsah exkluzivního masa a absence obilovin splňuje ty nejnáročnější požadavky majitelů psů a koček. Grain free, pro všechny.


Superprémiové granule jsou zcela. Do oblíbených Více variant. Nakupte v akci či se slevou a dopravou zdarma. Taste of Wild je krmivo pro psy bez obilovin! Bezobilninové granule jsou bohaté na proteiny.


Granule taste of wild

Ideální granule pro kočky všech ras a velikostí. Tausende von Menschen haben den Sale bereits genutzt! Vše v souladu s přírodou zcela bez obilnin. Jedinečný zdroj bílkovin z divočiny poskytne Vaší kočce přirozenou a vyváženou stravu. Plné divokého masa jako jsou pečení bizoni, divočáci, kachny, krocani, křepelky, jeleni, jehňata, pstruzi a uzený losos.


S granulemi poskytnete svému psovi vyváženou a přirozenou stravu. Takovou, jakou by našel sám v přírodě. Americký divočák, kus hovězího, skvěle zdravá cizrna a pivovarské kvasnice pro zvýšený chuťový zážitek.


Granule taste of wild

Vhodná na zpestření suchých granulek. Pocházejí z USA a honosí se vysokým obsahem masa. Jaká je jejich skutečná kvalita? Recenze a hodnocení vám ukáže.


Váš pes túži po chuti divočiny. Kompletní krmivo pro dospělé psy. Pečený bizon a další druhy divokého masa.


Granule taste of wild

Také srnčí, jehněčí a hovězí zaručí poctivý obsah hrubých bílkovin v tomto krmivu. Jejich složení důsledně dbá na kvalitu krmiva a snaží se maximálně přiblížit původní přirozené potravě divokých psů a vlků. Granule taste of wild nejlevneji. TASTE OF THE WILD WETLANDS 2kg.


Vaše šelmy touží okusit chuť divočiny, tak jim to dopřejte! Divoké granule s bizonem, kachnou, křepelkou, jelenem, pstruhem a dalšími unikátními zdroji bílkovin. Výrobce těchto krmiv myslel i na štěňata a vytvořil speciální řadu kompletního krmiva pro psy ve vývinu.


Tým vědců propočítal velikost denních krmných dávek tak, aby docházelo k ideálnímu příjmu kalorií, vitamínů a minerálů, které jsou nezbytné pro správný vývoj psa. Konzervovaná verze perfektně stravitelných proteinů v podobě čistého novozélandského jehněčího, ale také divočiny z amerických horských oblastí. Perfektně stravitelné proteiny v podobě čistého novozélandského jehněčího, ale také divočiny z amerických horských oblastí. CENTRUM PROFESIONÁLNÍCH KRMIV Vážení zákazníci, POSILUJEME ROZVOZY po Praze a okolí, provoz eshopu a kamenné prodejny zůstává NEZMĚNĚN.


Certifikované prémiové mäsové granule najvyššej kvality. Vyrobené s ohľadom na pôvod psov ako divokých šeliem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky