čtvrtek 5. dubna 2018

Nejen krby

Cenu dopravy na Slovensko Vám pro konkrétní objednávku sdělíme na dotaz. Po letech působení v oblasti prodeje na internetu stabilně patříme mezi nejúspěšnější internetové obchody se sortimentem KAMNA – KRBY , KOUPELNY, VODA –TOPENÍ– PLYN nejen v České republice. Velká část prodávaného zboží odchází ke koncovým zákazníkům a firmám do Německa, Rakouska, Belgie a Holandska. V tuto chvíli vyvážíme zboží do více jak zemí. Namontujeme, postavíme, servisujeme.


Nejen krby

Stoprocentní služby za nejlepší ceny najdete u nás! Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Je nutné upozornit, že tyto krby nejsou vhodné pro uzení masa a ryb, přestože bývají vybaveny jednoduchou udírnou. Pro uzení je totiž nutné používat kouř.


C - dalším materiálem, který obsahuje organická pojiva jsou i minerální a skelné vaty. Moderně vybavená a ekologicky smýšlející firma s více jak 40ti lety zkušeností dnes produkuje krby a krbová kamna nejen na dřevo ale také na plyn. Svým designem se výrazně odlišuje od německých, francouzských či španělských kolegů v oboru.


Wanders klade důraz na vkusnost, technickou vyspělost a ekologii. Nejen že byli vstřícní a poradili řešení krbu, ale také mi pomohli s řešením, které se sice týkalo krbů ale jen okrajově a kterým by se vůbec nemuseli zabývat. PIČKOVÉ KRBY A KRBOVÁ KAMNA. Stylový doplněk interiéru, stejně jako i praktická součást mnoha domů.


Tak lze vnímat oblíbené krby , které patří mezi velmi vyhledávaný sortiment posledních let. Nové květinářství ve městě Frýdlant. Máme takové, které jsou. Pomocí krbu lze totiž vytápět celý dům a nejen jednu místnost.


Nejen krby

Stavíme vysoce profesionálně a kvalitně kamna, sporáky, pece, pizzerie i krby. Krby nejsou zbytečný luxus. Díky našemu odbornému vzdělání, nadšení pro věc i dlouholetému know-how nabízíme řešení na míru, které bude fungovat za každých podmínek. Odbornost zaručuje nejen dlouholetá praxe, ale také vzdělávání a sledování nových trendů. Dodržujeme platné kamnářské normy a chceme, aby naše práce byla vždy odvedena profesionálně.


V poslední době jsou bio krby velmi populární hlavně tam, kde není komín. Díky tomu jsou designové krby nejen ekologicky šetrné, ale nepotřebují ke své montáži komín. Můžete je mít v jakémkoliv prostoru. Oheň je pro něho symbolem bezpečí, dostatku a tepla. Bio krby – potěší nejen oko, ale zahřejí i tělo.


Tento živel se dokonce dostal i do lidových pranostik. Je s námi prostě spojený. Právě proto zřejmě obyvatelům panelových domů a jiných. Kamna, krby , krbová kamna. Dodáváme a montujeme kamna, krby nebo krbová kamna.


Naše firma OCELMAT dlouhodobě spolupracuje s renomovanými krbařskými firmami a dodavateli kamen a krbů. Pro konkrétní informace o značce krbových kamen klikněte na obrázek. Oheň jako čistý,krásný a především zkrocený živel se v podobě krbu v současné době stává nedílnou součástí téměř každého nově budovaného nebo rekonstruovaného prostoru.


Nejen krby

Je nejen designovým,ale také výkonovým prvkem většiny obývacích nebo společenských prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky