středa 11. dubna 2018

Protherm ray elektrokotel

Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Elektrokotel PROTHERM je elektro kotel , který je nejprodávanějším kotlem na našem trhu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Integrované rozhranie eBUS umožňuje, aby kotol Ray pracoval aj v rosiahlejších vykurovacích systémoch s ostatnými Protherm zariadeniami napr.


PROTHERM Ray 12KE ( Ray 12K) – jedná se závěsný elektrokotel určený pro vytápění s možností propojení se zásobníkem pro teplou vodu. Cazan electric Ray Protherm. Electric Boiler Ray Protherm. PROTHERM Ray 24KE ( Ray 24K) – jedná se závěsný elektrokotel určený pro vytápění s možností propojení se zásobníkem pro teplou vodu. Internetový veľkoobchod ATRIA.


Kotel RAY 12KE má výkonový rozsah 2- kW, Ray 12KE je určen jen topení, proud A. Jednou z možností montáže je instalace do systémů ústředního a etážového vytápění s nuceným oběhem s otevřeným nebo. Nahliadnite priamo do výroby v závode Protherm Production na Slovensku a spoznajte tajomstvo výroby elektrokotla RAY. Precíznosť, technológie a skúsenosti našich zamestnancov dávajú. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným.


Doporučený pracovní přetlak elektrokotle je podle návodu 1-bar. Budu zde psát o elektrokotli společnosti Protherm typu. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů.


Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Proč používat elektrokotle?


Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější. Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu. Plynulá modulace výkonu, jednoduchá obsluha a autodiagnostika, výkonový stykač pro ovládání kotle signálem HDO, oběhové čerpadlo, expanzní nádoba OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí.


Obliba elektrických, plynových a kondenzačních kotlů je umocněna i jejich názvy zvířecích predátorů např. Používáním tohoto webu s tím souhlasít. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Protherm ray elektrokotel

RAY KE závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní. Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně regulace el.


V novém domě 120mjsme zažili skoro polovinu zimy a účet za elektřinu od února do června byl za 18tis. PROTHERM RAY 12KE závěsný elektrokotel. Elektrokotle RAY mají eBus komunikační rozhraní.


Protherm ray elektrokotel

Nové elektrické kotle RAY se zabudovanou eBUS sběrnicí představují jednoduchý způsob vytápění s inteligentní regulací ve spolupráci se širokým sortimentem eBUS řídicích systémů Protherm. Protherm Ray 12k s ekvitermní regulací a podlahovým vytápěním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky