čtvrtek 26. dubna 2018

Ceník mazda 3

Ceník mazda 3

Zjistěte vše, co vás zajímá o jednotlivých modelech vozů Mazda. Najdete zde i ceny konkrétních provedení a hned budete mít jasno. HLAVNÍ PRVKY STANDARDNÍ VÝBAVY Emotion Challenge Výbava Emotion plus Takumi Výbava Challenge plus Attraction plus Revolution Výbava Attraction plus.


Ceník mazda 3

Objevte stylové sportovní vozy Mazda , nakonfigurujte si svou vysněnou Mazdu, prohlédněte si aktuální finanční nabídku a zarezervujte si zkušební jízdu. Mazda CX- mocno przypomina napompowaną i podniesioną wersję Mazdy 2. Wersja SkyEnergy i silnik 2. Cena w dniu publikacji. MAZDA CENÍK PLATNOST OD 15.


Jezdil jsem absolutní novinkou. Je to auto, které vyhovuje mým požadavkům? Mazda se světu poprvé ukázala na podzimním autosalonu v americkém Los Angeles a už jen o pár týdnů později byla k vidění přímo v České republice. Zároveň krátce po představení vůz odhalil kompletní český ceník.


Ceník mazda 3

Tak za kolik je nová Mazda nabízena? Odkrijte Mazdino elegantno in športno paleto, sestavite svojo sanjsko Mazdo, oglejte si aktualne finančne ponudbe in rezervirajte testno vožnjo. Vámi poskytnutých údajů, zachází s nimi v souladu s platnými zákony na ochranu osobních údajů a zaručuje Vám, že tyto údaje použije pouze pro informování o nových produktech, službách a speciálních nabídkách, které vás zajímají.


Objavte ponuku štýlových, športových modelov Mazda. Vzhledem k velkému počtu modelů a přehlednosti pouze orientační. Ten nahradil předchozí. Nová generace Mazdy přichází s první cenou 349.


Kč – tolik stojí základní výbava Emotion s motorem 1. Skyactiv-G o výkonu kW. Už samotný základ je poměrně rozsáhlý, obsahuje klimatizaci, palubní počítač, multifunkční volant, elektrické stahování předních i zadních oken, rádio s USB nebo systém vypínání motoru i-stop. Objevte Mazdu CX- , oceněnou technologii SKYACTIV a stylový design KODO.


Mazda Praha - autorizovaný prodej a servis nových i ojetých vozů Mazda. Available in PDF, DOC, XLS and PPT format. Mazda Ceník Zcela nová MazdaHatchback, vytvořená podle designérské myšlenky „KODO – duše v pohybu“ vzbuzuje napjaté očekávání už od prvního pohledu. Testovali jsme verzi s novým naftovým motorem 1. SKYACTIV-D s manuálním řazením a pohonem přední nápravy.


Děkujeme, že jste navštívili naše webové stránky. Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro zasílání marketingových akcí e-mailem. Přečtěte si, jak zpracováváme osobní údaje.


V případě zájmu o testovací jízdu vás budeme po obdržení objednávky kontaktovat a domluvíme s vámi vhodný termín testovací jízdy. Mazda hatchback - Pětidveřový pětimístný kompaktní hatchback - Ceník. Zde najdete základní ceny garančních prohlídek k vašemu vozu. Zákazníkům zařazeným v servisním VIP programu od společnosti Car Star Praha jsou z těchto cen poskytovány další zvýhodnění.


Mazda Finance vám poskytne přímo váš autorizovaný pro-dejce Mazda. Anniversary Revolution Top MX-SOFT TOP Benzín 1. Mazda za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky