pátek 6. dubna 2018

Náhradní díly na rybářské navijáky

Feederové špičky jsou popsány gramáží, která představuje min. Rybářské navijáky s přední brzdou. Jsou poskládány z méně dílů a nastavení brzdy není omezeno přesnými polohami. Při sundání cívky je potřeba dát pozor na matici.


Máme také různé náhradní díly na rybářské pruty. Hledáte nějaký konkrétní náhradní díl?

Připravil jsem pro Vás rybářské potřeby k rybaření jako jsou rybářské pruty, rybářské navijáky , stojany na pruty, rybářské vlasce, sňůry, podběráky, živé nástrahy, potřeby na moře, plavanou a mnoho, mnoho dalšího. Jedná se o jediné místo v obou státech používající originální náhradní díly a maziva. NÁHRADNÍ DÍLY , PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pokud líčíte na kaprovité ryby s položenou návnadou, nebo třeba na feeder, většinou nahodíte dva a více prutů a uložíte je do stojanu. MAD neoprénové pásky na prut 2ks.


Vážení zákazníci, od 9. Záruka Na veškeré práce i použité díly je poskytována plná záruka dle platných předpisů a zákonů. Temíny oprav Kolísají v závislosti na ročním. Drtičky návnad Hotové návazce Kaprové háčky Kaprové montáže a příslušenství Krmítka Návazcový a odhozový materiál, olověnky Obratlíky, karabinky Pouzdra, žebříčky Praky, rakety, příslušenství PVA program Rollbaly, vytlačovací pistole Tyčové bójky, bójky Vážící sítě, saky Vrhací tyče kobry, lopatky Vrtáky, jehly, nůžky a jiné Zarážky Zátěže.

Nabízíme kvalitní značkové rybářské navijáky pro všechny druhy rybolovu. Nabízíme široký sortiment rybářských potřeb-pruty, navijáky , signalizátory, háčky, vlasce, krmiva, křesla, lehátka, rybářské oblečení, bivaky a další zboží, které k rybaření patří. EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kamenná prodejna uzavřena.


E-shop je i nadále v provozu. Vaše objednávky jsou vyřizovány. Náhradní díly pro baskytary. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty. V Muzikeri vybíráš z top značek za.


Na naší stránce používáme soubory cookie , abychom co nejlépe využili. Skladem držíme z pochopitelných důvodů velice omezené množství. Pruty a navijáky na dírky Vlasce na dírky Doplňky na dírky Splávky. Velký výběr velikostí a značek pro všechny rybáře. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů rybářské navijáky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Očka na prut - rybářské potřeby Rybashop. Expedujeme do hodin!


Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, 10min od Prahy Široký výběr navijáků, prutů, campingového vybavení.

Výdej rybářské povolenky. Ať už hledáte mechaniky, přepínače, kobylky nebo větší kousky jako celá těla a krky, v této sekci je rozhodně najdete. Odpadli knoflíky nebo potenciometry?


Stačí kliknout na součástku která vám právě chybí a máte po problému. Prodám tyhle staré, použité rybářské potřeby. Spíše na náhradní díly. Navijáky Roen Tokoz a jeden ruský. Preferuji všechno dohromady.


Klasická krytka na očka prutu, kterou je nutné používat při transportu. Krytka je z středně měkkého plastu a zabezpečuje, aby díly prutu nevyjížděly při přenosu prutů ven a nepoškodila se očka na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky