pátek 6. dubna 2018

Biokrb na zed

Z našich produktov si môžete vybrať spomedzi typov závesných biokrbov, voľne stojacich biokrbov, zabudovaných biokrbov, manuálne alebo diaľkovo ovládaných biokrbov. Zařízení potěší nejen po estetické stránce, ale díky opravdovému plamenu do svého okolí vydává i teplo. Je předurčen k zavěšení na stěnu, případně k zabudování do prostoru ve stěně. Má spíš menší rozměry, díky.


DOBRESNY Volně stojící BIO KRB HOME bílý. Mít doma krb nikdy nebylo snazší. Už žádné bourání a dostavování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis: Nástěnný biokrb je vyroben z vysoce kvalitní oceli a je nastříkán práškovou kvalitní barvou, která je odolná proti vysokým teplotám.


Součástí hořáku je nerezový po. Toužíte po posezení u krbu, ale stavební možnosti bytu vám to neumožňují? Nebo jen chcete vytvořit atmosféru plápolajícího ohně na terase či v zákoutí vaší zahrady?


Lihový krb neboli bio ethanol krb vám takový luxus zajistí. Jeho pořízení je snadné a po rozbalení ho můžete okamžitě používat. Nepotřebujete žádný komín pro odvod spalin. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi.


Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Závěsný bio krb na bioethanol na zeď v moderním designu, kvalitní provedení, šířka cm. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh. Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty. Jak už název napovídá, tato varianta biokrbů do bytu je určena pro zavěšení na zeď.


Montáž je časově nenáročná a zvládne ji i obyčejný domácí kutil. Biokrby závěsné na stěnu. Chcete mít doma teplo z krbu ale myslíte přitom i na svoje zdraví? Speciálně pro vás máme v našem sortimentu biokrby!


Tyto výhody vám umožní si dát biokrb kamkoliv budete chtít a užívat si tak pohodlí v teple. Pořiďte si biokrb Future, který vám nejen zpříjemní domácí pohodu při plápolajícím ohni, ale bude zároveň elegantním designovým doplňkem. Nevyžaduje žádnou speciální údržbu a lze jej snadno upevnit na stěnu.


Doba hoření nádobky je cca 4. Elegantní TOP FLAME promění každý podstavec, výběžek nebo zeď na zajímavé zátiší. Staré bedničky, košíky a nádobí se už zakrátko promění v zásobárnu vitamínů pár kroků od kuchyně. Pár čerstvých jahod do jogurtu ke snídani a svěží mátové lístky na odpolední ledový čaj – to všechno zvládnete vypěstovat na pár metrech.


Ak by vám náhodou žiadny z ponúkaných biokrbov nevyhovoval, vieme vám podľa vašich požiadaviek zabezpečiť výrobu biokrbu na mieru. A proč vybírat biokrb z naší nabídky? Liší se od sebe v mnohých ohledech.


Budete mít z čeho vybírat. Potěší vás především rozmanitý design. Najdete si bio krb , který se bude hodit do vašeho interiéru, ať už ho máte v moderním, klasickém či rustikálním stylu.


Prežite nádherné okamihy s priateľmi pri víne, doprajte si skutočný romantický večer s partnerom, vlastnú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky