čtvrtek 12. dubna 2018

Infrasauna příslušenství

Infrasauna příslušenství

Vyšperkujte chvilky v sauně k dokonalosti! Infrasauny - příslušenství. Přemýšlíte, jak chvíle klidu a pohody v sauně ještě vylepš. Masážní pomůcky na lepší prokrvení kůže, esenciální oleje do infrasauny potěší dýchací soustavu i psychiku, a dlouholetost sauny zajistíte správnou péčí o její dřevo. Vybírejte z naší nabídky masážních pomůcek a speciálních čističů saun.


Infrasauna příslušenství

Příslušenství pro infrasauny, sauna- infrasauna. Vše pro Váš relax - infrasauny, vířivky, klimatizace. Provozovatel webu, Goatle s. Nabízíme infrasauny s dopravou zdarma, infrasauna od nás nyní ještě výhodněji. Má prosklené dveře, díky kterým budete mít vždy přehle co se za nimi děje.


Rychlý ohřev zaručí karbonová topidla, která vytopí saunu. Unikněte z hektického života věčného shonu pomocí malé oázy klidu, kterou si postavíte přímo u vás doma. Zavřete oči a nechte se unést daleko od všedních starostí.


Zastavte se, vypněte a relaxujte. Ideálním prostředkem pro každodenní odpočinek se může stát infrasauna. Zvolte si některou z vonných esencí a dolaďte tak atmosféru k dokonalosti. Nezapomínejte také na wellness kosmetiku, která posiluje pozitivní účinky saunování na kvalitu pokožky.


Esenciální oleje i kosmetiku najdete v kompletní nabídce saunovacího příslušenství. Na prodejnách máme infrasauny vystavené. Domácí infrasauny – levné, luxusní, do domu i do bytu. Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA. Dopřejte si blahodárné účinky domácího saunování klidně každý den.


Infrasauna příslušenství

Sauna do domu, pohoda do duše! Na letošní sezónu jsme si pro Vás připravili několik žhavých novinek – modely infrasauny, které zaujmou každého. Veškeré informace o produktu.


Obecně se dá říci, že infrasauna je organismem lépe snášena. Léčivým faktorem je u obou saun teplo, které se liší zdrojem a intenzitou pronikání tkáněmi. Vyberte si z široké nabídky masážních pomůcek, díky kterým dojde k dokonalému prokrvení všech částí těla, tolik potřebnému ke správnému procesu saunování.


O výhřev se stará karbonových těles. Vnitřní kontrolní panel pro pohodlné nastavení režimů a teploty. MPpřehrávač, rádio, skleněné dveře, ionizér vzduchu, barevná terapie. Na rozdíl od suché sauny, kde se ohřívá vzduch, infrasauna ohřívá přímo lidské tělo pomocí infračervených paprsků. Zvýšená teplota uvnitř infrasauny je způsobena následným sáláním z těla.


Jako infrazářiče se používají infrapanely, fólie nebo trubice. Fólie mohou být ve stropní části nebo ve stěnách. Lžíci je vodotěsné s kompatibilní vložkou. Nejlevnější modely pořídíte pod dvacet tisíc, pokud chcete trochu lepší variantu, počítejte s investicí několika desítek tisíc.


Navíc, když jste nachlazení, nebo potřebujete zrelaxovat svaly či prohřát tělo po sportu, nechce se vám nikam cestovat - domácí infrasauna to vše vyřeší. Pocení je tím nejpřirozenějším způsobem, jak se tělo zbavuje toxinů. Díky infrasauně to jde navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky