čtvrtek 8. února 2018

Solární kolektory brno

Solární kolektory brno

Nabízíme Vám solární panely s vysokou efektivitou a nízkou cenou. Nabízíme solární panely atmosférické, vakuové (těsné) a samozřejmě vakuové trubicové kolektory. Naše firma Vám navrhne potřebný počet panelů (plochu m2) a objem ohřívače TUV popřípadě akumulačního zásobníku pro možnost vytápění. Nabídneme Vám solární kolektory , které Vám zaručí ohřev vody a přitápění po celý rok, a dále fotovoltaické panely, které k Vám přivedou elektrický proud zdarma.


Před umístěním panelů navrhneme projekt a následně s Vámi veškeré podklady, včetně žádosti o dotace, pečlivě probereme. Solární systémy nejsou finančně nedostupné. Spousta lidí ovšem stále váhá a solární systémy si nechtějí pořídit z domnělých finančních důvodů. Jejich představa je ovšem mylná, jelikož kvalitní a efektivní systémy se solárním.


SOLÁRNÍ OHŘEV VODY - SOLÁRNÍ TERMICKÉ PANELY Energie ze Slunce - ideální pro solární kolektory na ohřev teplé vody ! Naše solární sety vám přinesou nemalé. V oblasti solárních kolektorů se zabýváme přímo výrobou solárních kolektorů. Dále pak instalací, servisem a poradenstvím v oblasti solárního ohřevu vody a solárního vytápění.


Solární kolektory brno

Vyrábíme solární kolektory na topení a přitápění, solární kolektory na ohřev TUV a solární kolektory pro letní ohřev venkovních zahradních bazénů. Ceny již od 83- Kč bez DPH Dodáváme a montujeme kotle pro vytápění dřevními peletami , alternativními peletami a kukuřicí. S našimi Heatpipe kolektory získáte podstatně více slunečního tepla než s běžnými plochými kolektory nebo horšími (čínskými) trubicovými kolektory. Vždy je nutné srovnávat nejen cenu, ale také kvalitu. Když dnes ušetříte pár korun na pořízení levných a málo účinných kolektorů, tím více ztratíte v budoucnu.


Dodáváme a realizujeme solární systémy, fotovoltaické a fototermické elektrárny, specializujeme se na sluneční kolektory , teplovzdušné vytápění, rekuperaci a solární chlazení, zajišťujeme poradenství v oblasti projektování, dodávky a montáže solárních systémů pro ohřev TUV, bazénů a přitápění pro rodinné, nízkoenergetické domy, dodávky a montáž. Pro odpadní vody se povoluje koncentrace 2x vyšší než pro monoetylenglykol. Proto je používán do nových typů chladících kapalin v automobilech, v systémech ústředních vytápění či pro solární kolektory. Ideální kapalinou by z pohledu zdravotní nezávadnosti byla nemrznoucí směs na bázi glycerinu, avšak.


Solární kolektory brno

Je složen ze tří polí a můžete ho umístit na konstrukci pergoly nebo do střechy místo střešní krytiny. Celý kolektor je vyroben v jednom kompaktním rámu bez mezer mezi jednotlivými kolektory. Návrh, projekt, dodávka, montáž a servis - sluneční kolektory , plastové absorbéry, solární sprchy, tepelná čerpadla, horkovzdušné kolektory pro přitápění.


Akreditovaná firma (odborný dodavatel) dotačního programu Zelená úsporám. Fotovoltaika, solární panely prodej a montáž. Nabízíme polykrystalické, monokrystalické a amorfní panely od výrobců REC, Schott, Solar Worl Kyocera. Každý je v něčem opravdu dobrý.


Dejte vědět všem, v jakém oboru jste dobrý kontakt! TSB zajišťuje provoz, správu a údržbu kolektorové sítě města Brna. Celková délka kolektorů pod Brnem přesahuje km.


Na území České republiky, pouze s výjimkou Prahy, nebyla v 80. Prodáme modulové solární kolektory na ohřev teplé vody, vytápění, ohřev bazénu. Přehled výrobců, dovozců, projekčních, montážních a prodejních firem. Co to je absorbér Základní částí každého kolektoru je absorbér.


Solární kolektory brno

To je obvykle těleso z materiálu s dobrou tepelnou vodivostí, na svrchní straně opatřené speciální tenkou vrstvou, která minimálně vyzařuje a maximálně zachycuje (absorbuje) sluneční záření a proměňuje je na teplo. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití webových stránek. Polykrystalické solární panely o výkonu Wp, 60Wp, 2Wp a 2Wp, technické a elektrické informace zde.


Technické a elektrické informace zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky