čtvrtek 15. února 2018

Odsávání pilin heureka

Odsavac pilin - Vyhledávání na Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. FLEXADUR PU-1BS O 2- hadice pro odsávání hoblin a pilin ke dřevoobráběcím strojům.


Použití:- Hadice pro odsávání hoblin a pilin ke dřevoobráběcím strojům- Sání a výtlak třísek, hoblin, pilin , granulátu nebo vzduchu s obsahem abrazivních částic- Ventilace kouře a velmi reaktivních lá. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. OPT-5odsavač pilin a třísek 550W. Odsávače třísek a pilin.


Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání. Součástí odsavače je metrová odsávací hadice. Pro odsávání dřevního odpadu, např. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pila je taktéž vybavena flexibilní hadicí k odsávání pilin. Jeden kotouč na dřevo v ceně. Pomocná kolečka potom usnadní transport.


Samozřejmostí je kompletní bezpečnostní výbava a rovněž možnost odsávání pilin. Přesné měřítko pro řezy pod úhlem. Kryt s integrovaným systémem pro odsávání pilin. Praktický odsavač, určený k odsávání pilin , třísek a hoblin během řezání nebo obrábění dřeva.


Odsávání pilin heureka

Všechny informace o produktu Hadice pro vysavač ODSÁVACÍ HADICE PRO ODSAVAČ PILIN A PRACHU ROJEK KDR 80 8A DALŠÍ, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze ODSÁVACÍ HADICE PRO ODSAVAČ PILIN A PRACHU ROJEK KDR 80 8A DALŠÍ. Díky svému všestrannému využití si nalezl cestu do řady soukromých i firemních dílen a garáží, zejména k odsávání. Stojan (součástí balení) je vysoký cm. Stůl lze navíc polohovatelně rozšířit. Práci vám také usnadní svorka k upevnění výrobku k pile a elektronická brzda.


Efektivní odsávání pilin zaručí, že prach nebude lítat všude kolem. D řevoobráběcí stroje produkují dřevěný odpa ať už ve formě pilin , hoblin nebo třísek. Včetně trysky a hadice pro odsávání prachu a pilin.


Boční doraz s pravítkem. Pila využívá dostatečně stabilní podstavec z kovových profilů. Pro snadnější práci je vybavena bočním dorazem, úhlovým pravítkem a nástavcem na odsávání pilin. Vysavač je vhodný nejen do domácnosti, ale i do dílny pro nejrůznější odsávání prachu, pilin a nepořádku či na úklid po vrtání. Jistě oceníte příslušenství na sací hubici, které je součástí balení, a integrovanou funkci ofukování pro rychlé a efektivní sušení barev a kapalin.


Velikost otvoru pro připojení hadice odsavače je 100mm. Objednejte si u nás odsavače pilin , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Adaptér se skládá ze dvou částí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky