pondělí 19. února 2018

Dotace na rekonstrukci domu

Dotace na nemovitosti mohou získat soukromníci, podnikatelé i veřejný sektor. Dotace lze čerpat na rekonstrukce domu , zateplení, nákup či výstavbu. Příspěvek se poskytuje na zateplení obálky budovy, tedy obvodových stěn, výměnu oken a dveří, podlah a stropů. Realizovat lze jak dílčí, tak.


Toto zvýhodnění se nevztahuje na dotace na zpracování odborného posudku a na zajištění technického dozoru stavebníka. Dotace z programu Nová zelená úsporám na zateplení domu Projekt financovaný z prodeje emisních povolenek úspěšně běží již několikátým rokem a zaštituje jej ministerstvo životního prostředí, které si klade za cíl pomoci žadatelům s ušetřením zbytečných výdajů na energiích. Dotace se poskytují na výstavbu, rekonstrukci a vybavení. Platíte až po schválení.


Praha - Program Nová zelená úsporám (NZÚ) nově nabídne dotace v maximální výši 5tisíc korun na úsporné rekonstrukce domů uskutečněné svépomocí. Zájemci mohou příspěvek získat od 15. Díky chytré rekonstrukci rodinného domu mohou lidé získat státní dotaci ve výši stovek tisíc korun. Dalším bonusem budou nižší náklady na provoz.


Dotace na rekonstrukci domu

Materiály a technologie, které to umožní, představí společnosti na šestém ročníku veletrhu nízkoenergetických staveb FOR PASIV 8. Zažádejte si o dotace na zateplení bytového domu. Sepsali jsme pro vás aktuální programy, které vám pomohou zafinancovat rekonstrukci. Dotace na penzion, dotace na sportovní zařízení, turistická a rekreační centra, malokapacitní ubytovací zařízení a další.


Dotace pro cestovní ruch - dotace na ubytování a sport. Program Nemovitosti podpoří pouze rekonstrukci starých nemovitostí. Dotace není poskytována na samotný nákup nemovitostí a taktéž není možné financovat výstavbu na zelené louce. Za určitých podmínek je možné financovat demolici brownfieldů a novostavbu, která jej nahradí. Splňujete požadavky žadatele?


Vyřizujeme dotace z program Nová Zelená úsporám na rekonstrukci rodinného domu na klíč. Vyřizování provádíme v Moravskoslezském kraji. Konzultace a výpočet výše dotace na Vaše. Abyste o dotaci mohli požádat, nabízí se otázka, na co konkrétního se dotace vztahuje.


Získat ji můžete i pro výstavbu nízkoenergetického, respektive také pasivního domu či dotaci na novostavbu s podporou tepelných čerpadel. Dotace Nová zelená úsporám na zateplení domu umíme zařídit se 1 jistotou proplacení peněz. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. Investice do výstavby pasivního domu není malá, ale rozhodně se vyplatí. Díky dotačnímu programu Nová zelená úsporám máte šanci ušetřit hned dvakrát.


Dotace na rekonstrukci domu

Provedená ekologická opatření vám uspoří nemalé peníze za energie a my vám prostřednictvím programu Nová zelená úsporám pomůžeme získat zajímavou část. Na příspěvek na zateplení obvodových či vnitřních stěn domu a výměnu oken či dveří nyní dosáhnou i ti majitelé, kteří chtějí rekonstrukci svého domu provést svépomocí, samozřejmě vždy pod odborným technickým dozorem. V takovém případě budou moci mezi způsobilé výdaje zahrnout faktury za materiál či.


Dotace na zateplování budov v této chvíli plynou pouze v rámci programu Panel, který už dle svého názvu není určen na podporu majitelů klasických rodinných domů (vztahuje se pouze na renovaci panelové zástavby). V posledních letech tolik skloňované „evropské peníze“ jdou spíše na podporu větších projektů, a tak. Nová zelená úsporám (NZÚ) také na úsporné rekonstrukce domů uskutečněné svépomocí, venkovní stínicí techniku, stavbu domu v nízkoenergetickém standardu nebo výměnu starých kamen bez nutnosti zateplení.


Naši proškolení obchodní zástupci Vám zodpoví Vaše dotazy a také navrhnou možnosti využití dotací a podmínky při rekonstrukci Vašeho domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky