středa 21. února 2018

Krby kamna pece cz

Krby kamna pece cz

Výběr dle výrobce: Hein Iron Dog Jøtul Nordica Romotop Westbo. Realizace designových a luxusních krbů renomovaných výrobců Focus, Stûv a Bellfires. Krbová kamna , krby a pece od nás budou dominantou vašeho interiéru. Nabízíme kompletní služby, poradenství, servis a prodej v oblasti kamnářství a kamnářské techniky.


Jsme výhradním dovozcem a dodavatelem firmy MIJORI. Rádi Vám s nákupem krbu nebo krbových kamen poradíme - použijte kontaktní formulář. Kamna a krby v širokém spektru materiálů a tvarů.


Služby v oblasti rekonstrukce kamen, čištění kamen, oprav a přestaveb. Hledáte-li vhodný způsob vytápění studeného pokoje, nebo alternativní zdroj tepla pro celý dům, venkovní krb, či prostě jen vkusný bytový doplněk, hledejte u nás! Zvolte si z více než 3. Teplovodní a teplovzdušná krbová kamna.


Stavíme či opravujeme krby a kachlová kamna všech typů i designů, prodáváme a montujeme krbová kamna. Touto cestou zajišťujeme teplo ve vašich domovech způsobem, který milovali již dlouhé generace našich předků, tedy přímým ohněm, který dokážeme precizně ovládat a zajistit, aby byl u vás doma dobrým pomocníkem, nikoliv. Pro jednotlivce i komunity je nyní připraven program jako kamna svépomocí.


Co vše znamená mít doma kamna ? Jsme zavedenou firmou, patřící do Cechu kamnářů ČR, která již více než let nabízí své služby a výrobky jako krby , kachlová kamna , krbová kamna , zahradní grily apod. Příbramsku a Dobříšsku. Výrobce a prodejce krbů, kamen, komínů, sporáků, pecí na pizzu a dalších produktů.


Krby kamna pece cz

Působíme v Karlovarském kraji, Sokolov, Karlovy Vary, Cheb a další. Akumulační sálavá kamna Spaliny neodchází z topeniště přímo do komína, ale procházejí tahovým systémem, kde předávají svoji energii. Navrhujeme a stavíme funkční kachlová kamna , krby , kachlové sporáky, krby s teplovodním výměníkem, pece na pizzu, zahradní krby. Specializujeme se hlavně na stavbu sálavých kachlových kamen a sporáků. Dále prodáváme a instalujeme krbová kamna , kachlová kamna.


Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna , krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Firma KAMNA KRBY PLCH Vám nabízí krbová kamna , ocelová kamna a litinová kamna. Prodáváme elektrické krby a grily.


Konzultace, poradenství, výpočty, návrhy, prodej, stavby. Kamnářství, zednictví Jindřich Mráz. PIČKOVÉ KRBY A KRBOVÁ KAMNA.


Stylový doplněk interiéru, stejně jako i praktická součást mnoha domů. Tak lze vnímat oblíbené krby , které patří mezi velmi vyhledávaný sortiment posledních let. Vám nabízí krby , krbové vložky, krbová kamna a jiné. Máme takové, které jsou.


Krby kamna pece cz

E-shop dodává krbová kamna , krby , sporáky, kamna a krby s výměníkem. Zajišťujeme poradenství a montáž, jsme profesionální kamnáři. Krby od společnosti Krbex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky