středa 21. února 2018

Siko vana aneta

Ideální vana pro nejmenší panelákové koupelny. Tvar vany významně šetří vodu. Asymetrická rohová vana Aneta 160xcm. Vyzkoušejte náš jednoduchý konfigurátor: hm-vany-konfigurator. Vany Laguna Plus jsou vyrobeny ze značkového litého akrylátu PMMA o síle mm.


Díky tomu je materiál vany probarvený v celé své tloušťce, je plně stálobarevný. Vana je vybavena hydromasáží a airmasáží. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Vane vyrábané z 5mm liateho akrylátu, skrátene PMMA, vynikajú niektorými výnimočnými vlastnosťami. Masážní vana z akrylátu o tloušťce mm.


Díky svému tvaru šetří také spotřebu vody. Objem vane je 1litrov. Vanu je možné dovybavit masážním systémem. V naší nabídce naleznete nespočet tvarů - vany obdélníkové, rohové, kulaté či zcela atypické. Při doplnění o vanovou zástěnu představuje vana de facto sprchový kout s dostatečným bočním prostorem pro sprchování.


Symetrické vany mají stejné délky stran. Rohové vane možno rozdeliť na symetrické a asymetrické. Vaňa je vybavená hydromasážou a airmasážou. Balenie bez madla, nožičiek a podhlavníka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ANETA VANA najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


V ponuke nájdete tiež vane s hydromasážnou alebo chromoterapiou. Výrobky LAGUNA patrí k tomu najlepšiemu, čo súčasný trh akrylátových vaní ponúka. Slovo LAGUNA sa spája s vodnou hladinou, morom, teplou vodou a odpočinkom. A presne tak sa budete cítiť v jednej z vaní LAGUNA. Vane LAGUNA nájdete exkluzívne v SIKO.


U nás nájdete množstvo vaní rôznych tvarov - vane obdĺžnikové, rohové, guľaté i atypické. Mať príjemne zariadenú kúpeľňu prispeje k imidžu celého domu alebo bytu. Hlavné však je to, ako sa v nej cítite.


Kúpeľňu meníme len niekoľkokrát za život, preto je dôležité nepodceniť návrh a sústrediť sa na praktické využitie a estetiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky