středa 21. února 2018

Infra vytapeni

Zřejmě nejznámějším a stále nejrozšířenějším systémem elektrického infra vytápění je podlahové topení pod dlažbu. Základním topným médiem je buď samotný topný odporový kabel nebo topná rohož, což je kabel fixovaný na tkanou rohož. Výhodou rohože je snadnější montáž a přesně definovaný výkon na. Kompletní servis HODR Servis. Od počátku se zabýváme topnou, měřící a regulační technikou.


V tomto oboru zákazníkům poskytujeme ucelené služby od poradenské činnosti a vypracování projektu, přes prodej materiálu a zboží až po následný servis. Naše topné panely jsou vhodné pro vytápění obytných, komerčních i průmyslových prostor. Nabízíme mnoho různých provedení.


U topných panelů na strop či stěnu si můžeze zvolit dřevěný či hliníkový rám v různých tvarech a barvách, stejně tak jako barvu a typ povrchové úpravy. Topné folie Ecofilumisťují se do sádrokartonových nebo sádrovláknitých podhledů jako stropní infračervené vytápění. Při snížení teploty vzduchu o 1°C můžete ušetřit až ~ energie.


Infra vytapeni

Infra panely Heatwell - nejlevnější vytápění. Ceny infra těles se odvíjí od jejich příkonu, zpracování, velikosti a případně tvaru. Po prvotní akumulaci podlahy, zdí a předmětů heatflow vypne a sepína jen v intervalech, kdy chladnoucí podlahu doohřívává,proto má tak nízké provozní náklady.


Vysoká životnost - regulátory mají životnost minimálně 15let a sálavé a infra panely 30let. Bezstarostnost - do domácnosti nemusíte pravidelně volat servisního a revizního technika, jako u kotlů na plynná, pevná i kapalná paliva. Nemusíte objednávat palivo, manipulovat s palivem a skladovat palivo jako u kotlů a kamen. Trendem moderního topení se stává infra vytápění, které dokáže šetřit energii, prostor a hlavně peníze.


Infra vytapeni

Infratopení funguje na bázi neviditelných infračervených vln. Vytápění infrapanely je v současnosti jedno z nejúspornější, ve srovnání s ostatními druhy vytápění. Příbramska Příjemnou noc, je čtvrtek 6. Infra topení: Do koupelny i na terasu 26. Máte doma zahrádku, terasu či přístřešek a chcete si na něm posedět i době, kdy venku nepanuje zrovna letní počasí? Pak se buď budete muset smířit s tím, že se teple oblečete, nebo si pořídíte quartzová topidla.


Elektrické podlahové topení pomocí topných fólií je zdravé, ekonomické, rychlé, bezúdržbové, nehlužné má dlouhou živbotnost a nezabíra místo v technické. Ja jen ze uplne tu samou tabulku maji uverejnenou na strankach Fenixu. Take hledam zkusenosti a informace napr. Srovnání nákladů na vytápění stejného rodinného domu. Náklady A: Průměrné přímé roční náklady na topení (perioda let – teplovodní topné soustavy běžně vyžadují minimálně každých až let menší nebo větší opravy nad rámec standartního servisu), bez rozpočítané ceny investice na dobu obvyklé životnosti topné soustavy.


Naši technici odborně poradí a doporučí nejvhodnější řešení Vašich požadavků. Vybírat můžete podle mnoha krytérií a parametrů infrazářičů. Rádi vysvětlíme rozdíly mezi jednotlivými typy infra zářičů. Infra vytápění společnosti Xenylla-Sundirect ano.


Náklady na pořízení topných sálavých infrapanelů jsou velmi rozumné a odborníci z naší. Fólie heatflow je první infra fólie na trhu, která díky svým patentovaným inovacím eliminuje i poslední nevýhody infra vytápění – spotřebu a životnost. Jedná se o zařízení, které se doslova může stát Vaším nepostradatelným a oblíbeným rodinným přítelem.


Infra vytapeni

V mnoha případech se může pro Vás stát i lékařem. Máte pocit, že vás topení stojí moc peněz a přemýšlíte o jiném vytápění? Nejlepší doba pro změnu nastala právě teď, a pokud chcete moderní a zároveň levné topení, začněte přemýšlet o infrapanelech. Topné infrapanely - módní hit, estetická záležitost, úsporná varianta vytápění, nebo prostě jenom další z mnoha možností, jak vyhřívat interiér?


Věříme v moderní vytápění, které má být mnohem jednodušší a elegantnější nežli radiátory, trubky či ventilátory v podlaze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky